Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

O Μιχάλης Καρχιμάκης στο Press-gr...


Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του βουλευτή Λασιθίου και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ:
Η λύση δεν βρίσκεται στα περιοριστικά μέτρα Καραμανλή.
Το ερώτημα δεν είναι πού θα βρεθούν αλλά πού πήγαν τα λεφτά.
Εγινε αυτοκάθαρση στο ΠΑΣΟΚ.
Δεν θα κάνουμε "επανακατάληψη" του κράτους.
Καμία απολύτως συνεργασία με τη ΝΔ.



Συνέντευξη
στον Ανδρέα Καψαμπέλη

"Το ερώτημα δεν είναι πού θα βρεθούν, αλλά πρωτίστως πού πήγαν τα λεφτά" τονίζει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ένα από τα μαχητικότερα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στο θέμα της εύρεσης πόρων για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε ο Γ. Παπανδρέου. Στην εφόλης της ύλης συνέντευξη που ακολουθεί, ο βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου -που με τις αποκαλύψεις και καταγγελίες του "ξετίναξε" πολλά στελέχη της ΝΔ- αναγνωρίζει ότι "η κατάσταση είναι δύσκολη", αλλά εξηγεί γιατί "η λύση δεν βρίσκεται στα περιοριστικά μέτρα του καθεστώτος Καραμανλή". Επίσης παρουσιάζει τα εχέγγυα με βάση τα οποία το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα πολιτευθεί με διαφάνεια και δεν θα συμβούν τα ίδια με τη ΝΔ, διαβεβαιώνει ότι στόχος της νέας κυβέρνησης δεν θα είναι η «επανακατάληψη» του κράτους, αρνείται κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ και παραθέτει τις βασικές προτεραιότητες για το νομό Λασιθίου...
H συνέντευξη στο press-gr

Σχόλιο: Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι ο δικός μας άνθρωπος, είναι απλός προσιτός και ανθρώπινος, είναι ο πολιτικός που σου εμπνέει εμπιστοσύνη να τον εμπιστευτείς.
Τυχεροί όσοι τον γνώρισαν και ένιωσαν το ίδιο συναίσθημα με εμάς.

Για όσους υποστηρίξουν το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές, για την αξιοκρατία, για την χρηστή διαχείριση του δημόσιου πλούτου, και για ένα κράτος πρόνοιας με ίσες ευκαιρίες για όλους ο Μιχάλης θα είναι φίλος και συμπαραστάτης τους, για όσους όμως τον προσεγγίσουν από ιδιοτέλεια και για αρπαχτές... τότε θα γνωρίσουν έναν άλλο Μιχάλη.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να παραμείνει ο ίδιος Μιχάλης που γνωρίζουμε, όπως και ο κάθε ένας που πολιτεύεται σε αυτό το τόπο με αρχές και με ήθος.

Με την ευκαιρία αυτή τονίζουμε, ότι όποιος τολμήσει να μας φέρει πίσω με προσωπικές εξυπηρετήσεις και τακτοποιήσεις "ημετέρων" θα μας βρει απέναντί του.

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα για μας. Το να τακτοποιηθούν 200 και 300 χιλιάδες όπως έκανε η ΝΔ έχεις χάσει τη μπάλα, γιατί δυσαρεστείς τον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος είναι πάνω από 7 εκ.

Εμείς από δω ΔΕΝ λέμε Μεγάλες κουβέντες ούτε θα εγγυηθούμε για κανέναν, όπως και ΔΕΝ θα καλύψουμε κανέναν. Όποιος προδώσει τη λαϊκή εμπιστοσύνη για ίδιον όφελος θα είναι για μας κατάπτυστος και πρώτο θέμα στο blog μας.

Καλή Επιτυχία Μιχάλη και καλή Δύναμη σε όλους.

Ας ελπίσουμε ότι κάτι καινούριο αρχίζει με την αξιοκρατία...

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.