Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Εμείς ως ιστοχώρος απαιτούμε τη νομιμοποίηση της γιαουρτο-ζαρζαβατικής αποδοκιμασίας. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να νομοθετήσουν σωστά...


Άκαμπτος ο Σταύρος Θοδωράκης μετά την κατακραυγή από το κατάπτυστο βίντεάκι Μαζουράκη- Κάτσαρη που μετά το δημόσιο "φτύσιμο (δείτε τα 1000 και πλέον σχόλια στο youtube που πραγματικά περνούν δέκα γενεές τους "πρωταγωνιστές) το κατέβασε από το portal του protagon.gr , αλλά παρόλα αυτά "απειλεί" με "νέα αποκαθήλωση ενός πραγματικά μεγάλου συμβόλου" όπως ανακοινώνει από την σελίδα του.

Διαβάσαμε τις "παραισθήσεις" του μεγαλοδημοσιογράφου , γιατί δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από χρήση παραισθησιογόνων για να μετατρέπει από μέρους του το "δημόσιο χέσιμο" σε κατάκτηση αναγνώρισης και συμπάθειας .

Είναι συνηθισμένη η τακτική Θεοδωράκη. Την είδαμε και στην εκπομπή του στην tv όπου ως άλλος Κολόμβος ανακάλυψε την ΝΕΑ ΓΗ των Μακεδόνων και την Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα.... στην χώρα του δηλαδή. Το κράξιμο που έφαγε από εκείνη την εκπομπή, σήμερα ο επιχειρηματίας δημοσιογράφος Θεοδωράκης το εκμεταλεύτηκε και το ανήγαγε σε μέσον "τζάμπα διαφήμισης" για το portal του "αποκαθηλώνοντας" ένα σύμβολο και μια επέτειο προς τέρψιν της ματαιοδοξίας του.
Κορόιδα που θέλουν να βγουν στο γυαλί αντί πινακίου φακής ,..υπάρχουν , ...από ψώνια που την έχουν δει χολιγουντιανοί αστέρες και θέλουν να πίνουν κανένα μπουκαλάκι τζάμπα στα clubs που τους καλούν για μόστρα ...έχει γεμίσει ο τόπος..... παίρνουμε τον Μουζουράκη είναι και πατριωτάκι και να η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψημότητας στο portal αφού θα "προκαλέσουμε" την συνείδηση και τα ιερά και όσια των Ελλήνων.

Βρήκε και την απάντηση ο Θεοδωράκης για όλους αυτούς που τον "έλουσαν" ..είναι επάρατοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Ωραία δικαιολογία.....

Κύριε Θεοδωράκη δεν νομίζω να έχετε το θράσος να θέλετε να συγκριθείτε εσείς και η πένα σας με όλους εκείνους τους μεγάλους Έλληνες διανοούμενους που εμπνεύστηκαν από τα εθνικά σύμβολα και τους αγώνες που έγιναν για αυτά για να μεταλαμπαδεύσουν στις επόμενες γενεές την συνέχεια του οράματος και της πίστης σε ιδανικά που σίγουρα για σας είναι γνώριμα αλλά προτιμήσατε την λήθη των προκειμένου μικροεπενδυτικά
ικανοποιήσετε τον στόχο δημοσιότητας της σελίδας σας.

Αποτυπώνω την δήλωση ενός μεγάλου Έλληνα ...του Βάσου Λυσσαρίδη..." εάν για την αγάπη μου προς την πατρίδα με πουν Εθνικιστή..... ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ!!!"

Επειδή δεν μπορούμε να προσμετρηθούμε με τον μεγάλο αυτόν αγωνιστή , τον επικαλούμαστε
μόνον και μόνον για να προστατευθούμε από τους άστοχους χαρακτηρισμούς σας για να δικαιολογήσετε την δικαιολογημένη απόδοση των εύστοχων χαρακτηρισμών προς το πρόσωπο σας όταν με αυτό το λιβελοσενάριο που απέδωσαν οι πρωταγωνιστές της συμφοράς στο βίντεο που αναρτήσατε ..προκαλέσατε το κοινό αίσθημα (Το Λημέρι)


Σχόλιο:
Αντιγράφω από τη maggie: "...Οι βλάκες είναι μια από τις πιο ισχυρές και σκοτεινές δυνάμεις που εμποδίζουν την αύξηση της ανθρώπινης ευημερίας κι ευτυχίας. Μία ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ πιο ισχυρή από τη Μαφία ή το βιομηχανικό μπλοκ! Μία ομάδα που δεν έχει αρχηγό, ούτε πρόεδρο και καταστατικό αλλά λειτουργεί με τέλειο συντονισμό..."

Ο σημερινός νεοέλληνας προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε ένα πολυσύνθετο ανταγωνιστικό σύστημα ανάδειξης του διαφορετικού. Είναι αυτό που αρέσει, είναι αυτό που σοκάρει, είναι αυτό που σίγουρα οδηγεί στον εύκολο και γρήγορο πλουτισμό.

Η ανοχή της πολιτείας των σκεπτόμενων πολιτών ΔΕΝ μπορεί να αναχαιτίσει αυτό το ανεξέλεγκτο ρεύμα κακοποίησης της αισθητικής, γιατί πίσω από όλα αυτά είναι οι εργολάβοι νταβατζήδες καναλάρχες που ελέγχουν αφανώς (με δήθεν δημοκρατική ανοχή πλουραλισμού) αυτό το άθλιο σύστημα ισοπέδωσης της αισθητικής μας.

Το λάθος της οργανωμένης πολιτείας είναι η θεσμοθέτηση ποινών. Συνήθως οι ποινές είναι για αυτούς που αποδοκιμάζουν αυτούς τους βλάκες. "Τεκμήριο αθωότητας" το λένε... αλλά αυτό πολλές φορές με το νομικό μας σύστημα προστατεύει το έγκλημα και αποθαρρύνει την αποδοκιμασία των σκεπτόμενων πολιτών.

Αυτό είναι ίσως και το σημείο αιχμής που αναδεικνύουν αμετροεπείς καταστάσεις που προκαλούν και οδηγούν τις κοινωνίες σε χαμηλά αισθητήρια αντίδρασης.

Η ελευθερία του λόγου είναι κατάκτηση της δημοκρατίας ή ανοχή στην αισθητική του λόγου είναι δικαίωμα και υποχρέωση των θιγόμενων πολιτών.

Μία τέτοια αντιστάθμιση ας πούμε από τους θιγόμενους με χρήση ζαρζαβατικών ή έστω γιαουρτιού θα ικανοποιούσε εν μέρει και τη "προσβολή του λαϊκού αισθήματος".

Ας πούμε κάποιοι που παριστάνουν το Αριστοφάνη, τον "καθαρό" δημοσιογράφο ή τον ρασοφόρο γελωτοποιό, αν ήξεραν ότι σε κάθε γωνία υπήρχε μια δωρεάν επίδοση γιαουρτό ζαρζαβατικών... θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστοι και συνεπείς στο κοινό τους.

Διαβάζω σε επόμενη ανάρτηση στο ίδιο blog:

Επίθεση από μέλη της "Χρυσής Αυγής" δέχθηκε ο Π.Μουζουράκης!!!

και συμφωνώ με το σχόλιο του διαχειριστή:

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και διαπόμπευσης με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Μουζουράκης προκάλεσε όντως το κοινό αίσθημα με το κατάπτυστο βίντεο ανήμερα της εθνικής επετείου όμως με τέτοιου είδους "εκδηλώσεις" και συμπεριφορές χάνεται το δίκιο της κριτικής για τον κάθε Μαζουράκη.

Εμείς ως ιστοχώρος απαιτούμε τη νομιμοποίηση της γιαουρτο-ζαρζαβατικής αποδοκιμασίας.

Επιτέλους κάποιοι πρέπει να νομοθετήσουν σωστά.

Σεβασμός σε κάθε άποψη αλλά σε μονόπλευρες παρουσιάσεις χωρίς αντίλογο ή εισήγησή μας πρέπει να γίνει αποδεκτή από το νομοθετικό σώμα της βουλής.

Νάσος

Σχετικό, αλλά από άλλη οπτική γωνία: Το "Ελντοράντο" των βλακών.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.