Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Οι δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου στο Ζάππειο για το αποτέλεσμα των Βουλευτικών εκλογών 2009



Συγχαρητήρια για τη Μεγάλη Νίκη κ. πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ.

Το ότι η νίκη αυτή είναι προσωπική... λίγοι θα μπορέσουν να την αμφισβητήσουν σήμερα, μετά και από τη μεγάλη εκλογική διαφορά, λόγω της διαφθοράς της δεξιάς παράταξης... λέγεται συντριβή... δεν είναι απλά μια ήττα...

Οι συγκυρίες είναι δύσκολες τα προβλήματα υπαρκτά και Μεγάλα, όπως και Μεγάλα θα είναι τα συμφέροντα που εποφθαλμιούν και θα θελήσουν να επωφεληθούν από αυτή τη νίκη. Είναι τα ίδια αρπαχτικά, που το σημερινό Καραμανλή από την επαύριο θα τον θεωρούν καμένο χαρτί και "Κωστάκη", και σένα ως το πιο καταλληλότερο πρωθυπουργό.

Πρόσεξε λοιπόν τις παγίδες και όσους σε πλησιάζουν για να αρπάξουν...ΔΕΣ τη σημερινή εικόνα του δύστυχου Καραμανλή και στοχάσου:

Πάνω στην άμεση και αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος που στήριξαν όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.

Για μας αρχίζει να μετρά το 100 μέρες πρόγραμμα. Η δεύτερη ευκαιρία ΔΕΝ υπάρχει και για σένα αλλά οδηγεί σε συντριβή Καραμανλή.

Σήμερα η νίκη του ΠΑΣΟΚ μπορεί να δικαίωσε τους ψηφοφόρους, αλλά ΔΕΝ πανηγύρισε κανένας μας... Περιμένουμε πρώτα το φως που θα εκπέμψεις...

Για μας αρχίζει ο δύσκολος δρόμος της καλόπιστης όπως πάντα κριτικής.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.