Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Απόψε αποφασίζουμε, απόψε δεσμευόμαστε όλοι μαζί να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Ομιλία Παπανδρέου στο Πεδίον του Άρεως

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, στο Πεδίον του Άρεως πραγματοποιεί ομιλία, το βράδυ, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μεγάλες αλλαγές στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας αλλά και στη δημόσια διοίκηση προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εφόσον κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής, δίνοντας και τα απαραίτητα δείγματα γραφής.

Ο κ. Παπανδρέου προέβη στις σχετικές δηλώσεις στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο που επίσης ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου η νέα κυβέρνηση θα έχει μικρότερο αριθμό μελών και θα έχει συλλογική και αποτελεσματική λειτουργία. Το έργο της κυβέρνησης θα παρακολουθεί ως προς την υλοποίηση των αποφάσεων ένα ισχυρό πρωθυπουργικό γραφείο, η δημιουργία του οποίου προβλέπεται από το νόμο και έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Θα συντονίζει και θα ελέγχει το έργο της κυβέρνησης στο οποίο θα συμπράττουν συναρμόδια υπουργεία, θα παρακολουθεί την υλοποίησή του και θα προβαίνει και στη σχετική αξιολόγηση. Ανακοίνωσε τη δημιουργία τριών νέων υπουργείων αλλά και τη συγχώνευση άλλων, ώστε ο αριθμός τους να κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

"Αλλαγές στον τρόπο διακυβέρνησης"

Σχόλιο:

Απόψε αποφασίζουμε, απόψε δεσμευόμαστε όλοι μαζί να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Αποφασίζουμε για μας, για τα παιδιά μας, για μια περήφανη Ελλάδα που μας αξίζει.

Όλοι μαζί μπορούμε, να το αποδείξουμε απόψε στη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως , να το επιβεβαιώσουμε στη κάλπη της Κυριακής.

Τέρμα οι επικοινωνιακές τακτικές και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της δεξιάς.

Εδώ και τώρα απαλλαγή και άμεση εφαρμογή του προγραμματικού λόγου του ΠΑΣΟΚ.

Ο χρόνος και η θάλασσα δεν σταματάνε ποτέ και για κανέναν...όπως ακριβώς και τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω... ας το καταλάβουμε επιτέλους όλοι ....οι καιροί ου μενετοί.

Νάσος
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.