Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Τα λεφτά...τα λεφτά...

Από τον Χρήστο Λουτράδη Press-GR

,Το ήξερα ότι η έλλειψη αισθητικής της δεξιάς στοίχιζε. Δεν περίμενα όμως ποτέ ότι θα στοίχιζε 1.400 ευρώ την ημέρα. Όσα δηλαδή κατήγγειλε ο Πρωθυπουργός ότι αμειβόταν ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ.

Ένας πρόεδρος που λειτουργούσε έχοντας ως μοντέλο τις πιο σύγχρονες μεθόδους του μάνατζμεντ, την χρηματοδότηση παρασιτικών και μη δημοσιογραφών με μεγάλα ποσά από τις κρατικές διαφημίσεις.

Έξυπνο μοντέλο , αμφιβάλλω αν εντάσσεται στα νεο-φιλελεύθερα δόγματα που ασπάζεται ο κ. Χατζημανουήλ, πιο πολύ με παραπαίοντα παλαιό - κομμουνιστικά καθεστώτα μου μοιάζει.

Δεν με εξόργισε τόσο το ποσό της αμοιβής του κ.Χατζημανουήλ , με εξοργίζει η νοοτροπία της εξουσίας που... έφερε, και ελπίζω να πήρε και μαζί της , η "Νέα Διακυβέρνηση" .

Μια εξουσία που το αποτελούσαν αντιμαχόμενες φατρίες α-πολιτίκ πολιτικάντηδων με αισθητική που ταλαντευόταν ανάμεσα σε Γιακουμάτο και συζύγου Πασχάλη , υποψήφια με την Ν.Δ στη Β Αθήνων.

Στην μέση της διαδρομής έκανε και μια στάση στους Χατζηεμμανουήληδες ...ή ακόμα καλλίτερα στον Πρόεδρο της ΕΡΤ..

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.