Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Επιστρέφουν στις δουλειές τους οι τρεις τέως βουλευτές Ηπείρου

Δεν μπόρεσαν να επανεκλεγούν Αντ. Μπέζας, Γ. Παπαγεωργίου, Γ. Τρυφωνίδης

Δύο υφυπουργοί και ένας βουλευτής από την Ήπειρο, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να επανεκλεγούν, επιστρέφουν στην προηγούμενη επαγγελματική δραστηριότητα, αφού με δηλώσεις τους ευχαρίστησαν όσους τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Πρόκειται για τον τέως υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Αντώνη Μπέζα από την Θεσπρωτία, τον τέως υφυπουργό Υγείας Γ. Παπαγεωργίου από την Άρτα και τον τέως βουλευτή Γ. Τρυφωνίδη από την Πρέβεζα.

• Ο Αντώνης Μπέζας,(φώτο) πολιτικός μηχανικός, εκλεγόταν βουλευτής Θεσπρωτίας από το 2000. Μετά την αποτυχία του να επανεκλεγεί, θα επανέλθει στον επαγγελματικό στίβο, αφού είναι μόλις 46 ετών και άρα νωρίς για να… συνταξιοδοτηθεί. Από τον Οκτώβριο του 2005 ήταν Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών αρμόδιος για φορολογικά, τελωνειακά θέματα και για τη δημόσια περιουσία.Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, μέλος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, της Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού και της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος.
• Ο Γ. Παπαγεωργίου, καταψηφίστηκε από τους Αρτινούς, παρότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι «με απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση, με εκσυγχρονισμό των υποδομών και με ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού αναβαθμίσαμε ποιοτικά τις υπηρεσίες υγείας».
• Ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Τρυφωνίδης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 1993 και επανεξελέγη στις εκλογές του 1996, του 2000 και του 2006. (proinoslogos)

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.