Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Κράταμε να σε κρατώ …

Κράταμε να σε κρατώ … την σοφή αυτή λαϊκή ρήση θυμηθήκαμε διαβάζοντας την κατάληξη που είχε η αντιπαράθεση δυο γνωστών δημοσιοκάφρων.

Με δυο λόγια το στόρυ.
Ο παρουσιαστής του «Αποκαλυπτικού Δελτίου», του Extra3, Γ. Παπαγιάννης, έγραψε στο μπλογκ του ότι ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος «όταν ήταν φοιτητής στην Ιταλία κάρφωνε τους συμφοιτητές του στην Χούντα».

Ο Ζούγκλας κατέθεσε μήνυση επικαλούμενος την μαρτυρία του Ν. Χατζηνικολάου ότι το μπλογκ fimotro στο οποίο γράφτηκε αυτή η μομφή σε βάρος του ανήκει στον Γ. Παπαγιάννη.

Η ιστορία προβλεπόταν σήμερα να έχει κατάληξη τις δικαστικές αίθουσες.
Κάτι μεσολάβησε όμως και τα "Τα βρήκαν" Μάκης – Παπαγιάννης, όπως γράφουν fimotro και ιστοσελίδα stifora.
Ο δικηγόρος του Τριανταφυλλόπουλου, Γιώργος Αγιοστρατίτης, απέσυρε τις κατηγορίες που είχε αποδώσει ο εντολέας του σε βάρος του Παπαγιάννη και όλα μέλι γάλα.

Μένουμε λοιπόν με την απορία. Ο Τριανταφυλλόπουλος στα φοιτητικά του χρόνια ήταν χαφιές της χούντας και φοβήθηκε μήπως ο Παπαγιάννης αποδείξει τον ισχυρισμό του στις δικαστικές αίθουσες ή συνέβη παρασκηνιακά κάποια υπόγεια συμφωνία για να μην ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που η «πλέμπα» δεν πρέπει να μάθει σχετικά με όσα συμβαίνουν «στον όμορφο, ηθικό κόσμο» των δημοσιοκάφρων;

Όπως και να είναι πάντως πρέπει να μην έχεις ίχνος τσίπας επάνω σου να σε αποκαλούν δημοσίως χαφιέ της ασφάλειας και εσύ να μην αντιδράς όπως κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος. Όχι ότι ο Παπαγιάννης είναι καλύτερος ….

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.