Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ όμως ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ΒΑΖΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ και ιδιότυπα να χαρακτηρίζει ειδικά όσους έχουν σεβαστεί όπως ο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΟΧΟΙ...... "ΔΙΑΛΟΓΟΙ " (tolimeri)


Με αφορμή την ιδιότυπη "κόντρα" μεταξύ των bloggs "τρωκτικό" (εδώ) και του "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" (εδώ) η οποία ξέσπασε με αφορμή την ανάρτηση του troktikoy (εδώ) και επειδή και εμείς λάβαμε το mail από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας (φώτο 1 κάντε κλικ για μεγέθυνση) ...... μας είναι ακατανόητη η ανάρτηση - αντίδραση (ΕΔΩ) τού νούμερου 1 Ελληνικού blogg .

Και αυτό γιατί.....
Εχθές αφού λάβαμε και εμείς το mail.............
===================================
Κοινοποίηση του μηνύματος που εστάλη στο ιστολόγιο troktiko, με διορθωμένο link
Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2009,
Προς:
παραλήπτες των οποίων τα στοιχεία δεν εμφανίζονται
Προς ιστολόγιο Troktiko

Θα σας παρακαλούσαμε, για άλλη μια φορά, να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας στείλετε κάποια στοιχεία ώστε να καταστεί δυνατή η διερεύνηση της καταγγελίας που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας υπό τον τίτλο: "Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!"
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_6027.html

Γραφείο Τύπου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλου

Με εκτίμηση

e-mail επικοινωνίας: evenizelos34@gmail.com

===================================================
.......θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε το troktiko . Και λάβαμε την απάντηση του ότι το mail του Υπουργού Εθνικής άμυνας ...... "δεν επιβεβαιώνεται" με αποτέλεσμα να μην δοθεί συνέχεια και από μέρους μας.

'Όμως σήμερα "ξέσπασε" μια κόντρα η οποία αν μη τι άλλο έχει χρωματιστεί με χαρακτηρισμούς οι οποίοι δεν άπτονται καμιάς έστω και της ανώνυμης άτυπης διαδικτυακής δεοντολογίας,.............
δεδομένου ότι το blogg ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ εκτός της δηλούμενης ευαισθησίας του ,..... και δεν προσμετρούμε το ότι είναι επώνυμο ,....αλλά και των ανεξαρτήτως οποιονδήποτε πολιτικών "αποχρώσεων" του..... θεωρούμε ότι διατηρεί το δικαίωμα ---- όπως και κάθε blogg---- να παρατηρεί ακόμα και τα "αυτονόητα".

Σίγουρα το "troktiko" μπορεί να έχει τα ΣΤΟΙΧΕΊΑ του "μελλοντικού φαντάρου" ο οποίος ζητά την ανάλογη δικαίωση αφού τα προσόντα του είναι αμέτρητα . Το να τα ζητά το γραφείο του ίδιου του Υπουργού ......( το εν λόγο mail είναι του Βαγγέλη Βενιζέλου και χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον κατά την προεκλογική του εκστρατεία αφού δια μέσω αυτού ανακοίνωνε τις ομιλίες του αλλά και τις προεκλογικές εκδηλώσεις του στα bloggs ), .....περαιτέρω ενημέρωση από το troktiko για να δώσει ¨ΛΎΣΗ" ....,είναι προς τιμήν του . Το να θέλει το troktiko με την δικιά του λογική να προστατεύσει τον "μελλοντικό φαντάρο" ... είναι δικαίωμα του.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ όμως ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ΒΑΖΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ και ιδιότυπα να χαρακτηρίζει ειδικά όσους έχουν σεβαστεί όπως ο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ και την "άλλη" άποψη στον διαδικτυακό τους διάλογο .

Άλλωστε ο ..... "αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέ τω"
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.