Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ποια αρμόδια κομματικά όργανα κ. Δούκα; Στον αρμόδιο εισαγγελέα έπρεπε να είχατε πάει από την αρχή

.
Προς Πέτρο Δούκα... και προς κάθε λογικά σκεπτόμενο πολίτη, που δεν τρώει κουτόχορτο και έχει και μνήμη (krogias):

Φίλτατε... την αλήθεια δεν την λέμε μόνο στα κομματικά όργανα, αλλά σε όλη την κοινωνία! Και μόνο το ότι θέλεις να την πεις μόνο στα όργανα, μαρτυρά τις βαριές ποινικές ευθύνες Υπουργών και της πρώην παρέας του Μαξίμου.

(το βίντεο από την "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ")

Επίσης, εσύ φίλτατε πρώην υφυπουργέ Οικονομίας... δεν ελέγχεσαι μόνο για τις ανταλλαγές εκτάσεων... αλλά και για την παραίτηση (ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ) από την έκδοση δικαστικής απόφασης στη δίκη του Δημοσίου κατά της Μονής Βατοπεδίου!

Παραίτηση που άνοιξε τον δρόμο στις ανταλλαγές δημοσίων εκτάσεων με νερό!

Παραίτηση για την οποία συνεχίζεται ακόμη και σήμερα η "δίκη των Βατοπεδινών" στην Κομοτηνή.

Δηλαδή, το Δημόσιο παραιτήθηκε ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ από μια δίκη, την οποία είχε κερδίσει το Δημόσιο, αλλά η κα Ψάλτη κρατούσε την απόφαση στα συρτάρια της για μήνες!


Οπότε, μη μας το παίζεις "αθώα περιστερά" ως προς τις ανταλλαγές... μόνο...

Σχόλιο: Ποια αρμόδια κομματικά όργανα κ. Δούκα;
Στον αρμόδιο εισαγγελέα έπρεπε να είχατε πάει από την αρχή και να ενημερώσετε στη συνέχεια και τον Ελληνικό λαό που σας εμπιστεύτηκε, ως οφείλατε.
Αυτό επιτάσσει το ελληνικό σύνταγμα και οι νόμοι, αυτό επιβάλλει η συνείδηση ενός αντιπροσώπου του λαού.

Αλλά τι σου γράφω; έπεα πτερόεντα...

Σημειώστε, ότι οι ίδιοι που εσείς καλύπτετε ακόμη και τώρα, από κομματικά πειθαρχία (τι ανοησία για ένα βουλευτή!!!) οι ίδιοι σας έχουν πετάξει εκτός κοινοβουλίου (και μάλιστα με αυτή τη ρετσινιά του ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας) συνεχίζετε να τους καλύπτετε και να συσκοτίζετε ακόμη περισσότερο την αλήθεια.

Με αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω από το Γιώργο Κρόγια, αλλά και με τη τακτική της παράταξή σας... θα παραμείνετε για πάρα πολλά...μα πάρα πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση, γιατί αυτό σας αξίζει με τέτοιες αήθεις συμπεριφορές!!!

Πέστε επιτέλους την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, βγάλτε από μέσα σας ότι σαθρό και συγκαλυμμένο έχετε από τη περίσσεια ανοχή σας ... ή που πρέπει να γνωρίζετε...
(που σας φορτώνει από το "πιθανόν" και έως το "ίσως") και με προσωπική ενοχή.


Νάσος
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.