Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Έντονες παρασκηνιακές κινήσεις για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία

Έντονες παρασκηνιακές κινήσεις για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις τους. Το στρατόπεδο της Ντόρας,έχει όπως όλα δείχνουν το "πάνω χέρι" στο Νομό Ιωαννίνων. (epirusgate)

Ο κουμπάρος της Ντόρας και υποψήφιος βουλευτής κ. Νίκος Γερασιμίδης,έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και γύρω του συσπειρώνονται αρκετά στελέχη της νέας γενιάς.
Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει από χθες το epirusgate,“σπάνε” από τις κλήσεις των στελεχών και μελών της Ν.Δ. τα τηλέφωνα του Νίκου Γερασιμλιδη.

Όλοι του ζητούν συνάντηση, αφού φαίνεται, πως πολλοί είναι αυτοί που μυρίστηκαν ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών πάει για αρχηγός του κόμματος και ήδη έτρεξαν να προλάβουν να πιάσουν στασίδι στην...νέα ηγεσία!!!Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,ο πολιτευτής κ. Κώστας Χαραλαμπόπουλος, μάλλον δεν θα έχει καμία τύχη στο συγκεκριμένο στρατόπεδο,μιας και είχε για αρκετό καιρό περάσει από το...μαγαζί του Γιωργου Σουφλιά, οπότε, πήγε τζάμπα η "αγιοποίηση" της Ντόρας από τα ερτζιανά...Στο στραόπεδο του Αλέκου Καχριμάνη τώρα,όλοι ετοιμάζονται για το έκτακτο συνέδριο,προσπαθώντας να εξασφαλίσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά.
Μην ξεχνάμε,πως ο Σαμαράς στην τελευταία του επίσκεψη στο Νομό Ιωαννίνων,πέρασε από το Μέτσοβο,προκειμένου να...προσκυνήσει στα "Άγια Χώματα" του πνευματικού του πατέρα Λαιβαγγέλλη!* Στο "ιερατείο Γκόντα" τέλος,όλοι δίνουν τα... ρέστα τους,για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.Οι μαζώξεις γίνονται στο Μεγάλο Σεράι του εκδότη της δεξιάς.
Ο οργανωτικός επικεφαλής του "ιερατείου" Γκόντα,είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Τάσος Σιαφάκας. Αυτά προς το παρόν από το δεξιό μέτωπο...

*Λαιβαγγέλης ή Λαιβαγγέλς:Το προσωνύμιο με το οποίο αποκαλούσαν τον Ευάγγελο Αβέρωφ οι προοδευτικοί πολίτες του Νομού Ιωαννίνων.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.