Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μαζεύουν υπογραφές

γαλάζιοι βουλευτές…

  • Δεν θέλουν το γερμανικό μοντέλο του νέου εκλογικού νόμου, όπως και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που όμως το «καταπίνουν αμάσητο»…

ΛΟΙΠΟΝ για μια ακόμη φορά, έφθασε η Πέμπτη, (22/10/2009), ημέρα που κυκλοφορεί το ΠΟΝΤΙΚΙ, με μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη για τα συμβαίνοντα στην πολιτική μας ζωή.

« ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ» είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, στο οποίο επισημαίνεται επίσης ότι πρόκειται για μια «Κίνηση γαλάζιων βουλευτών που δεν θέλουν γερμανικό μοντέλο» που δυσανασχετούν για τον εκλογικό νόμο, ενώ την ίδια δυσφορία εκφράζουν και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το γερμανικό μοντέλο του νέου εκλογικού νόμου «το καταπίνει «αμάσητο» η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ» και βεβαίως επεξηγείται γιατί είναι «Αγκάθι ο νέος εκλογικός νόμος για τον επόμενο αρχηγό».

ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 4 και 9 υπάρχει ρεπορτάζ με λεπτομέρειες γιατί ο νέος εκλογικός νόμος είναι το αγκάθι στην εκλογή του νέου προέδρου καθώς επίσης ποιοι μαζεύουν υπογραφές, όλες τις παρασκηνιακές λεπτομέρειες για τις κινήσεις των γαλάζιων βουλευτών που γουστάρουν γερμανικό μοντέλο και πως το καταπίνουν «αμάσητο» οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

ΑΚΟΜΑ ενημερωθείτε για την πρεμιέρα με τις καυτές πατάτες τις πεπονόφλουδες και τα άλλα ζαρζαβατικά τις νέας κυβέρνησης ξεφυλλίζοντας τις σελίδες 10 – 11. Κυριακή εκλογών, ορκωμοσία και σχόλη, να ’ταν η τετραετία όλη... Δυστυχώς, όμως, όταν κατακάθεται ο κουρνιαχτός, η πραγματικότητα επανέρχεται ακόμα πιο σκαιά. Έχουν κάμποσους γόρδιους δεσμούς να λύσουν στο ΠΑΣΟΚ... Εχουμε ρεπορτάζ και στην σελίδα 13.

ΕΠΙΣΗΣ διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και γιατί οι… Αλμούνιοι των Βρυξελλών εκτός από τα φημισμένα λαχανάκια ζητούν και τα ρέστα μας. (Σελίδες 46 – 47)

ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ φαίνεται να αλλάζουμε γραμμή όπως και στα ελληνοτουρκικά. Από την απλή διαχείριση εκκρεμοτήτων και τη γενική φυγομαχία, περνάμε σε φάση νέας διπλωματικής επεξεργασίας του με σκοπό την άμεση εξεύρεση λύσης. (Σελίδα12)

ΣΤΑ μονοπάτια της Αριστεράς, το ΚΚΕ κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει τον βηματισμό του. (Σελίδες 16 – 17)

ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Art, μην τολμήσετε να κάνετε το λάθος και να μη διαβάσετε την ανατρεπτική συνέντευξη της Ελένης Ράντου. Γιατί τότε σίγουρα δεν θα μάθετε πως «Θέλει κότσια να ‘σαι απ’ έξω»!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ με 2 μόνο ευρώ στο «Π» συνεχίστε και αυτή την Πέμπτη να απολαμβάνεται την απίστευτη εκδοτική προσφορά, «Πρόσωπα &Ιδέες» 8 έργα μεγάλων διανοητών. Για την Αθήνα κυκλοφορεί το «Επίθεση σε έναν εχθρό της Ελευθερίας» του Κικέρωνα και στην Επαρχεία «Η Αθλιότητα του Ανθρώπου» του Μπλεζ Πασκάλ.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.