Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσφορές καλλιτεχνικών και παραδοσιακών έργων προς το Ιστορικό Λαογραφικό μουσείο Βαρνάβα από τη χώρα μας και το εξωτερικό στα πλαίσια του προγράμματος δράσης για την «αναδάσωση και υιοθέτηση δάσους στη βόρεια Αττική».
Τα έργα τα οποία θα εκτεθούν σε δημοπρασία στο τέλος Δεκεμβρίου, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά δενδριλίων θα στέλνονται έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009 στην Τ.Θ. 66 Μαραθώνας (υπόψη κας. Μ. Μαράτου).
Εκτός των Ελλήνων έχουν ανταποκριθεί καλλιτέχνες από την Ολλανδία, την Μ. Βρετανία, την Σλοβενία, την Αλβανία, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία.
Ο διευθυντής του μουσείου και νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Πέτρος Κατσίκης ανακοίνωσε ότι «η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας» και ότι «όλα τα έργα είναι χειροποίητα όπου αποτυπώνεται με πραγματικό και συμβολικό τρόπο η φύση και γενικότερα το περιβάλλον, ενώ στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν».
Στη δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του χειμώνα θα συμμετέχουν φορείς, σχολεία, τοπικές αυτοδιοικήσεις της βόρειας αττικής καθώς επίσης θα ζητηθεί και η συνδρομή της Ν.Α.Α.Α.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από τις ιστοσελίδες www.attikasos.blogspot.com καθώς και http://www.ilmb.gr/

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.