Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Το δικό μου blog είναι επώνυμο και έχει τίτλο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και το θεματολόγιο μου τιμά το τίτλο του!!!

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Κομματόσκυλα-αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ με τα blogs ψάχνουν για δουλειά...


Έχουν μάθει να κολλάνε αφίσες στα κόμματα για να τους βολέψουν σε κάποια θεσούλα στο δημόσιο. Ένας Νάσος με ένα blog που εξυπηρετεί τα πράσινα συμφέροντα θα μας πει και αν θα δώσουμε στεγνά έναν φαντάρο που έκανε παράπονα!
Θέλει να του δώσουμε τα στοιχεία στον Βενιζέλο. Και ποιος είσαι εσύ ρε αφισοκολλητή που θα μας πεις να καρφώσουμε έναν φαντάρο;
Και δεν έχουμε πρόβλημα να πούμε ότι ο...


Νάσος όχι μόνο...στοχασμό δεν έχει αλλά ούτε πολιτική δεν ξέρει να κάνει. Αποτελεί ένα ακόμα από τα πολλά κομματικά blog που πουλάνε εκδουλεύσεις και προσκυνάνε τους πολιτικούς.
Άκου Νάσο. Ρουφιάνοι δεν γινόμαστε για κανέναν Βενιζέλο. Και τα παραμύθια με τα e-mail που στέλνετε οι ίδιοι δήθεν σαν γραφεία υπουργών να το κόψετε.
Δεν ντρέπεστε και λίγο υποτίθεται σοβαροί άνθρωποι να κοροιδεύετε τον κόσμο που δεν έχει να φάει και να του πετάτε φούμαρα για ξεπερασμένα κόμματα που έχουν τον ίδιο στόχο και την ίδια πολιτική με τους προηγούμενους και τους επόμενους.
Αν σε τελική ανάλυση σου λείπουν...μετρητά έλα να σου τα δώσουμε. Μην ξεφτιλίζεις άλλο τον εαυτό σου.
Στο ίδιο ύφος είναι η απάντηση που του δώσαμε όπως έκανε και ο συγκεκριμένος αερολόγος.

Σχόλιο: Ευχαριστώ τους φίλους μου του troktiko. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι αναγνώστες μας.

Το δικό μου blog είναι επώνυμο και έχει τίτλο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και το θεματολόγιο μου τιμά το τίτλο του.

Τα ιστολόγια ποικίλης ύλης ας συνεχίσουν να ποικίλουν γενικώς, εμείς θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τη ελεύθερη φωνή μας.

Το αν ψάχνω για δουλειά ή αν έχω αφεντικά, ας βγάλουμε τα επώνυμα μας και τα "πόθεν έσχες" μας και τα ξαναλέμε.

Για μένα είναι η πρώτη φορά που γράφτηκε κάτι τόσο άθλιο στο διαδίκτυο. Βέβαια τι να περιμένω από αυτά τα άθλια τρωκτικά ανθρωπάρια που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα της τρώγλης τους.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.