Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Διώξεις στα blogs και ελεύθερη ασυδοσία για τον Μητσοτάκη; Οι «Ανεξάρτητες Αρχές» σιωπούν!

(κλικ στην εικόνα, για να δείτε σε τι ξεφτιλισμένη μπανανία ζούμε, πως λειτουργεί η αδέκαστη «δικαιοσύνη» του Καραμανλισμού. Ή δείτε την ιστοσελίδα του νέου πολιτικού άνδρα)

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Είναι νόμιμο -ηθικό δεν το συζητάμε μιας και πρόκειται για την οικογένεια του εφιάλτη της αποσταCiaς- ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. να προσκαλεί, δημόσια μέσα από την ιστοσελίδα του, τους πολίτες να δηλώνουν προσωπικά δεδομένα;

Ναι, συμβαίνει!
Στο τέλος της ιστοσελίδας του, ο Κ. Μητσοτάκης καλεί τους επισκέπτες «Συμπλήρωσε τα παρακάτω πεδία με κινητά τηλέφωνα φίλων σου για να λάβουν γραπτό μήνυμα της καμπάνιας μου.»!
Κι έτσι το μήνυμα «ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ. ΣΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ» φθάνει στον φίλο σου ΔΩΡΕΑΝ!
Μια σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ λαμβάνουν –ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ- τα μηνύματα του Μητσοτάκη!
Ποιος θα μας προστατεύσει από αυτούς τους αχρείους πολιτικούς;
Η «δικαιοσύνη»; Η δικαιοσύνη του Καραμανλικού καθεστώτος, οι εισαγγελείς που κάθε λίγο γνωμοδοτούν για το πόσο εγκληματικά είναι τα blogs;

Ντροπή ΣΑΣ!


* Βέβαια, για τη δικαιοσύνη είναι νόμιμα και ηθικά τα δωράκια της Siemens...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.