Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Krogias Blogspot – Το ιστολόγιο που ψάχνετε δεν βρέθηκε

Το «κατέβασμα» του blog του φίλου Γιώργου Κρόγια, είναι μια κίνηση η οποία με προβλημάτισε πραγματικά. Διαπίστωσα όμως ότι προβλημάτισε και ταρακούνησε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες του διαδικτύου και της μπλογκόσφαιρας, φίλους και μη. Οι λόγοι οι οποίοι επικαλέστηκε ο Γιώργος στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, είναι σεβαστοί και μη ανακοινώσιμοι. Ίσως επειδή ο Γιώργος, είναι πολύ πιο ρομαντικός σε ότι αφορά το κόμμα, το σέβεται και το πονάει πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε, δεν άντεξε ορισμένες … ανεξήγητες συμπεριφορές!

Θα ήθελα να σου θυμίσω όμως Γιώργο, μια συνομιλία μας το 2007, όταν και πρωτογνωριστήκαμε, όπου σε ρώτησα αν γράφουμε και κάνουμε κριτική σε πολιτικές και συμπεριφορές των ανθρώπων, οι οποίοι ανήκουν στον πολιτικό μας χώρο, όταν θα είμαστε στην εξουσία. Και η απάντηση σου ήταν κατηγορηματική! «Και βέβαια, τότε είναι που πρέπει να τα γράφουμε», είπες και το εννοούσες.
Η ηλεκτρονική γωνιά των γεγονότων, της πολιτικής, της επικαιρότητας του μπλόγκ σου, σε χρειάζεται. Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές και τις πρακτικές μας, ώστε να κάνουμε καλοπροαίρετη και σοβαρή κριτική, να αναδείξουμε τα καλά της νέας κυβέρνησης που τόσο μοχθήσαμε να φέρουμε, δείχνοντας ότι εμείς είμαστε από διαφορετική πάστα φτιαγμένη. Διαφέρουμε! Γιώργο, έλα να τα ξαναπούμε στην μπλογκόσφαιρα και όπως λέει και ο Σωκράτης, «αν δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, τουλάχιστον μαχόμενοι να ηττηθούμε».
Προς το παρόν, διαβάστε τον Κρόγια, εδώ…
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.