Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ο λιγδιάρης ΚΥΠατζής «συνδικαλιστής» της Ραφήνας, τώρα στέλνει μηνύματα sms για συμμετοχή στην ομιλία Παπανδρέου!

Οι υπάλληλοι της ΚΥΠ, δυστυχώς για τον ρουφιάνο και ορισμένοι της ΕΥΠ, δέχονται μηνύματα από τον «νόμιμο Πρόεδρο», ώστε να συμμετέχουν στη σημερινή συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου!
Εδώ η λογική σηκώνει τα χέρια!
1. με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου πήρε εντολή να καλέσει επίσημη αντιπροσωπεία υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην ΚΥΠ, με πρόσχημα την ενημέρωση και δόλωμα τη συλλογή ψήφων… ώστε να ξεκινήσει το «ξέπλυμα» των σκανδάλων (δολοφονία Τσαλικίδη, υποκλοπές, παρακολουθήσεις πολιτικών και κομμάτων, προσλήψεις συγγενών δημοσιογράφων και στρατολογήσεις στα ΜΜΕ, Πακιστανοί…) και ο δικός του ρόλος. Τσίμπησε μόνον ο κ. Ευθυμίου, χωρίς πρόθεση, αλλά η σούπα χάλασε… Επίσημη επίσκεψη δεν έγινε από το ΠΑΣΟΚ (αν δεν ήταν τα blogs, δυστυχώς θα είχαν τσιμπήσει πολλοί…)
2. Το ΛΑΟΣ (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;) έκανε εντυπωσιακή επίσκεψη με τον τέως αρχηγό της ΚΥΠ. Κι εκεί ο «συνδικαλιστής» παντός καιρού, εκτός από τις αγκαλιές και τα φιλιά, καταχειροκρότησε μόλις ο γελοίος Κοραντής τόνιζε «Ο Παπανδρέου είναι ανεπαρκής τόσο τόσο στα εξωτερικά, όσο και στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας!»
3. Προχθές αγκάλιαζε τον πολιτικό του προϊστάμενο Πάκη, στο ΡΕΞ της Πανεπιστημίου…
3. Χθες υποδέχτηκε τον υπουργό Πάνο Καμμένο! Αγκαλιές, φιλιά, αγάπες….
Και εδώ έρχεται το κερασάκι στην τούρτα!
Στέλνει sms που καλούν τους ΚΥΠατζήδες στη σημερινή συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου! (δείτε σε μεγένθυση τη φωτογραφία!)
Και δεν θέλουμε ου ή διαψεύσεις, κατάλαβες χαφιέ;
Όμως, τα αμερικάνικα «πανεπιστήμια» μπορεί να του έχουν δώσει «πτυχία» (αυτό θα είναι επόμενη ενότητα…), αλλά όταν είσαι λιγδιάρης ρουφιάνος που γλείφεις και τα σκατά για να επιβιώσεις, κάνεις και γκάφες!
Το λελούδι καλεί το λαό του για την Πέμπτη 2 του μήνα (δείτε στη φώτο)!
Τελικώς θα γίνει νόμος της χώρας να παρασημοφορούνται οι γλοιώδεις χαφιέδες;
Σε τι χώρα ζούμε; Είναι τόσο ανόητοι οι πολιτικοί ή αρέσκονται να τους περιτριγυρίζουν ρουφιάνοι;

Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΥΠ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Υ.Γ. (1) Ελπίζουμε μετά από την Κυριακή 4 Οκτώβρη να επιλυθούν αυτά τα «φαινόμενα» από αδέκαστη δικαιοσύνη κι όχι δικαστές υπαλλήλους του Καραμανλή, αλλά και μια νέα βουλή που σέβεται τη δημοκρατία.
Όμως, υπάρχουν πολλά ακόμη για απόδοση ευθυνών και μέχρι τις εκλογές θα έχουμε νεώτερα…
Υ.Γ. (2) Καλό θα ήταν, να μην τολμήσει να εμφανιστεί αύριο στη συγκέντρωση του ΓΑΠ ο χαφιές και οι ιπποκόμοι του, γιατί σε ένα δημοκρατικό πλήθος θα προκαλέσουν δημοκρατικά αισθήματα… και επειδή οφείλουν –τώρα που είναι εκλογές- να σέβονται το Σύνταγμα, ας μην αμαυρώσουν την αυριανή συγκέντρωση… Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι…
Υ.Γ. (3) Σάσα, ως καλή δημοσιογραφική σύζυγος και υπεύθυνη παρακολούθησης των blogs, καλό θα είναι να ενημερώσεις άμεσα τον χαφιέ προϊστάμενό σου, αλλά και τον Διοικητή της ΚΥΠ, που ως τέως δικαστικός γνωρίζει το νόμο και τη ρητή απαγόρευση συμμετοχής των ΚΥΠατζήδων σε πολιτικές συγκεντρώσεις (ασχέτως αν ο νόμος του παρακράτους σας το επιβάλλει). Έτσι, δεν θα προσδοθεί απειλητικός χαρακτήρας στην ανάρτησή μας και όλα θα τα βρει η δικαιοσύνη!

Υ.Γ. (4) Το όνομα το σβήσαμε, και ο ίδιος το έχει δημοσιοποιήσει παντού, απλώς για να τηρήσουμε τα τυπικά...
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.