Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Πήξαμε στα μπλόγκια και μπλογκάκια που μεταφέρουν τον βόθρο των συμβατικών ΜΜΕ τύπου STAR και Espresso στο διαδίκτυο.

Η δημοσιοκαφρίλα των δήθεν «αποκαλύψεων»

Πήξαμε στα μπλόγκια και μπλογκάκια που μεταφέρουν τον βόθρο των συμβατικών ΜΜΕ τύπου STAR και Espresso στο διαδίκτυο.

Πέντε βυζάκια, λίγα ναρκωτικά, δυο-τρεις εθνικίστικες κοτσάνες, παπαγαλία των δελτίων της ασφάλειας και από ολίγη «πολιτική» για να δέσει το γλυκό. Η αλάνθαστη συνταγή για να αποκτήσει ο καθένας ένα δήθεν «ενημερωτικό μπλογκ» με «ποικίλη ύλη» για την κυρα-Κατίνα που κρύβει μέσα του ο μέσος Νεοέλληνας.

Το απόλυτα εξοργιστικό όμως, έρχεται όταν αυτά τα δήθεν «ενημερωτικά» συνονθυλεύματα, κυνηγώντας επισκεψιμότητες, θέλουν να το παίξουν και «αποκαλυπτικά».

Ελάχιστα έχουμε ασχοληθεί με το βόθρο που μοστράρεται ως «το νούμερο 1» ελληνικό μπλογκ. Σίγουρα δεν είναι μπλογκ και σίγουρα είναι νούμερο. Τον ξεμπροστιάζουν άλλοι καλύτερα. Είναι όμως εξοργιστικό όταν αποκαλύπτονται οι απάτες τους να εξυβρίζουν χυδαιότατα μόνο και μόνο για να καλυφθούν πίσω από τη λάσπη που πετάνε.

Πρόσφατα έκαναν μια ακόμα δήθεν αποκάλυψη, που αποδείχτηκε εντελώς στημένη: Το γράμμα ενός «φαντάρου» που έκανε την «καταγγελία» ότι του άλλαξαν ειδικότητα γιατί δεν είχε μέσο:

Η συνέχεια εδώ
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.