Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Σάρωσε με 60% ο Αντώνης Σαμαράς στην Αργυρούπολη!- Πλήρης δικαίωση της Επιτροπής Στήριξης Σαμαρά!

.

Με το τεράστιο ποσοστό του 60%, έναντι 35% της Ντόρας Μπακογιάννη και 5% του Παναγιώτη Ψωμιάδη,ο Αντώνης Σαμαράς σάρωσε κυριολεκτικά στην Αργυρούπολη.

Γράφει ο Νίκος Τζιγκουνάκης

Μεγένθυση
Το αποτέλεσμα αποτελεί την μεγάλη δικαίωση της Επιτροπής στήριξης Σαμαρά, που με επικεφαλής τον Μιχάλη Σταυρόπουλο, τον Χρήστο Κανελλίδη, την Αφροδίτη Λαζαρίδου και τον Κώστα Νικολακάκο έδωσαν τον μεγάλο αγώνα για την επικράτηση του Αντώνη Σαμαρά, παρά την μεγάλη εκστρατεία που έγινε από το προεδρείο της Τ.Ε της Ν.Δ Αργυρούπολης που υπερέβαλλε, κάθε προσπάθεια επηρεασμού, των μελών -ψηφοφόρων της ΝΔ για να στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εκλογικό Τμήμα Αργυρούπολης 1346

Ψήφισαν 914

Έγκυρα 905

Άκυρα 6

Λευκά 3

Έλαβαν

Αντώνης Σαμαράς 563

Ντόρα Μπακογιάννη 306

Παν. Ψωμιάδης 36

Εκλογικό Τμήμα Αργυρούπολης 1347

Ψήφισαν 984

Έγκυρα 972

'Ακυρα 9

Λευκά 3

Έλαβαν

Αντώνης Σαμαράς 567

Ντόρα Μπακογιάννη 361

Παν Ψωμιάδης 44

Η προσπάθεια των μελών της Επιτροπής Στήριξης του Αντώνη Σαμαρά εστέφθη με απολυτη επιτυχία καθώς σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση Αργυρουπολιτών στις κάλπες.

Οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες της Αργυρούπολης,έδωσαν μια τεράστια περηφανή νίκη στο νέο πρόεδρο της παράταξης τους, αψηφώντας οποιεσδήποτε ατέλειες του online συστήματος.

Το αποτέλεσμα αναμένεται να επιφέρει ανατροπές στα τοπικά δρώμενα της ΝΔ στη πόλη μας.


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.