Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Κύριε Κακλαμάνη, οι πολίτες έδωσαν το μήνυμα στις πρόσφατες εκλογές, οι ψηφοφόροι της Αθήνας θα αξιολογήσουν και τη δική σου διαδρομή.

Νικήτας Κακλαμάνης με Ντόρα Μπακογιάννη?(chomatery)

Ο Νικήτας Κακλαμάνης από την λαϊκή δεξιά στηρίζει Μπακογιάννη γιά πρόεδρο της ΝΔ... Αυτό κι αν αποτελεί είδηση. Πώς είναι δυνατόν αυτός που είχε πιστεύσει στον Α. Σαμαρά κάποτε και είχε εκλεγεί βουλευής, τότε, μαζί του να στηρίζει σήμερα την θυγατέρα του τότε πρωθυπουργού? Έλλειψη εμπιστοσύνης στον τότε πρόεδρό του Σαμαρά ή κυβίστηση..., όπως συνηθίζουν πολλοί αυτήν την εποχή στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το να γύρισε ένας εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς προς τον νεοφιλελευθερισμό λίγο δύσκολο. Άρα, ο Δήμαρχος δείχνει την προτίμησή του στον αθηνάρχη υποψήφιο που προηγείται στις δημοσκοπήσεις, και μάλλον θα εκλεγεί τον Δεκέμβριο. Επομένως, θα διεκδικήσει νέα θητεία στον δημοτικό θώκο και θέλει να εξασφαλίσει την υποστήριξη του νέου αρχηγού της παράταξης. Τι θα συμβεί, όμως, αν έλθουν τα πάνω-κάτω και επόμενος αρχηγός αναδειχθεί ο Αβραμόπουλος? Ποιός εγγυάται ότι δεν θα το έχει κρατήσει "μανιάτικο"? Άλλωστε, οι Αρκάδες είναι λίγο βορειότεροι....

Σχόλιο: Ο φοβερός δήμαρχος Νικήτας των Αθηναίων, επονομαζόμενος και ως ο κ. Πριόνης, άρχισε μετά την τσιμεντοποίηση της πρωτεύουσας με το πριόνισμα των δέντρων και το "προεκλογικό αγώνα" βλέπε σχετικά >εδώ<. Μέτρησε τα "κουκιά" και τους ψηφοφόρους της Α΄Αθήνας και έβγαλε Ντόρα Μπακογιάννη!!!

Η επανεκλογή του στηρίζεται στη Ντόρα, ίσως αυτό τον ενδιαφέρει περισσότερο από τη παράταξη του παρά για έναν νέο αρχηγό.

Κύριε Κακλαμάνη, οι πολίτες έδωσαν το μήνυμα στις πρόσφατες εκλογές, οι ψηφοφόροι της Αθήνας θα αξιολογήσουν και τη δική σου διαδρομή. Καμιά Ντόρα ΔΕΝ θα μπορέσει να σε επανεκλέξει, αυτό που θα μετρήσει είναι το "άδειασμα" που έκανες στους άλλους υποψήφιους.

Και σημείωσε... αν θες, και τη δική μας εκτίμηση:
Ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο επόμενος αρχηγός της παράταξή σου.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.