Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Αντώνη πρόσεχε τις παγίδες του κολοτούμπα!!!


Ρίχνει το γάντι ο Καρατζαφέρης...
(Press-GR)

Θα προτείνει στον Σαμαρά να προκαλέσουν εκλογές την άνοιξη και να προχωρήσουν σε "σύμπραξη" ΝΔ - ΛΑΟΣ καθώς σε μια τέτοια περίπτωση οι εκλογές θα γίνουν με λίστα!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το ένα ερώτημα είναι τι θα γίνει τώρα μέσα στη ΝΔ μετά την εκλογή Σαμαρά. Το δεύτερο είναι ποια στάση θα κρατήσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επαναλάβει αμέσως -και προς το νέο πρόεδρο της ΝΔ- την πρότασή του να προκαλέσουν, τα δύο κόμματα, εκλογές την άνοιξη με αφορμή το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Γ. Καρατζαφέρης, που πιστεύει ότι θα έχει γρήγορη φθορά μέχρι τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τάσσεται υπέρ της "σύμπραξης" της ΝΔ και του ΛΑΟΣ στο θέμα αυτό και θεωρεί ότι η σύμπραξη μπορεί να πάρει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή συμεμτοχή στις κάλπες της ΝΔ.
Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λέει ότι...

τα δύο κόμματα πρέπει να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αν στηθούν κάλπες την άνοιξη (σε λιγότερο δηλαδή από 18 μήνες από τις προηγούμενες), οι εκλογές αυτές θα γίνουν με λίστα. Κι έτσι, εφόσον συμπράξουν τα δύο κόμματα θα μπορούν να συμφωνήσουν και στο ποιοι βουλευτές -προερχόμενοι από τον ΛΑΟΣ- θα εκλεγούν δίχως να υπάρξει πρόβλημα.
Γενικότερα ο Γ. Καρατζαφέρης αναμένεται να εντείνει την πίεση του στον Αντ. Σαμαρά για το θέμα αυτό με βασικό επιχείρημα ότι το πολιτικό άθροισμα ΝΔ και ΛΑΟΣ μπορεί αποδειχθεί μεγαλύτερο από τα ποσοστά τους (κοντά στο 40%) και ότι αν το ΠΑΣΟΚ έχει απώλειες μέχρι την άνοιξη μπορεί να υπάρξει και πολιτική ανατροπή!

Σχόλιο: Αντώνη πρόσεχε τις παγίδες του κολοτούμπα!!!

Μπορεί ο παραπάνω συντάκτης να επινοεί φαντασιόπληκτα σενάρια, αλλά αυτό με τον κολοτούμπα όλα είναι πιθανά.

Από την Ντόρα στον Αντώνη ... μιας και ο Καραμανλής του έριξε πόρτα πολλές φορές.


Ο κολοτούμπας βλέπει να χάνει τα πολιτικά ερείσματα της συντηρητικής παράταξης και αρχίζει να περιθωριοποιείται από το ισόγειο στον υπόγειο της "πολυκατοικίας".

Ελπίζουμε ότι ο νέος πρόεδρος θα του δείξει την πόρτα εξόδου ή έστω να του επιτρέψει να γαβγίζει στον ακάλυπτο.

Νάσος
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.