Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Η αξιωματική αντιπολίτευση από σήμερα έχει νέο αρχηγό.



Περισσότερα Video εδώ

Η αξιωματική αντιπολίτευση από σήμερα έχει νέο αρχηγό.

Καλή επιτυχία κ. Σαμαρά στα νέα σας καθήκοντα και ελπίζουμε να ΜΗΝ διαψεύσεις τις προσδοκίες σε όλους αυτούς που σε στήριξαν. . .

Για μας ως ιστοχώρος παρότι ΔΕΝ είμαστε ψηφοφόροι της συντηρητικής παράταξης, η στήριξή μας ήταν εμφανής και τεκμηριωμένη και ΟΧΙ μικροπολιτικής εμπάθειας στην Ντόρα.

Το σκεπτικό μας το αναπτύξαμε εδώ: με ετικέτα "

Η επόμενη μέρα ελπίζουμε η δημοκρατία μας να νικήσει σε όλα τα επίπεδα.

Oι ψηφοφόροι της ΝΔ έδειξαν σε αυτές τις εκλογές την ωριμότητα και την διάθεση για να προχωρήσουμε ως χώρα μπροστά αφήνοντας πίσω κομματάρχες και οικογενειοκρατία.

Το αποτέλεσμα αυτό πέτυχε δύο σημαντικά πράγματα:

1. Έδωσε τη δυνατότητα σε έναν αξιόλογο και δοκιμασμένο πολιτικό να ξεκαθαρίσει την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματός του και να θέσει σε αμφισβήτηση όλο το παλαιοκομματισμό και την τζακοκρατία της συντηρητικής παράταξης, και επιπλέον να

2. Προβληματίσει, ακόμη και να αμφισβητήσει ως αντιπολίτευση το χαλαρό βηματισμό της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι του οποίου αισθάνονται τώρα ότι στα εθνικά μας θέματα θα έχουν τουλάχιστον τη βεβαιότητα της εθνικής μας φωνής και αξιοπρέπειας.

Οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, που στήριξαν Αντώνη Σαμαρά, το έκαναν μετά λόγου γνώσεως για τη περήφανη Ελλάδα και ότι πιστεύουν ότι αυτός θα είναι ο πολιτικός που θα αναγκάσει τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να επανέλθει και να ακολουθήσει τη ανεξάρτητη πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου. Τα άλλα περί τρομοκρατίας και οικονομικά προβλήματα είναι ένα καλό άλλοθι για να αποπροσανατολίζουν τη κοινή γνώμη από τα φλέγοντα εθνικά μας θέματα.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.