Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

"Μία δημοσκόπησις αρίστη"...


Του Θωμα Ακρωτηριανάκη (Press-GR)

Διατυπώνω πιο κάτω κάποιες προσωπικές πολιτικές εκτιμήσεις μου.
Μία Δημοσκόπησις Αρίστη: τίς αμύνεται περί δηλώσεως ιδρυτού;

"... Ελπίζω, συνεπώς, ότι οι σύμμαχοι κι oi συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι, είναι ελληνικη".
(Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης,Τρίτη,της Λαμπρής, 28 Απριλίου 1992, δείτε το σε βίντεο:

Η Dora δεν αμύνεται πλήρως, δεν συμφωνει πλήρως με τη δήλωση αυτή του Καραμανλή, γιαυτό και δεν θα εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, κι αυτή είναι η άριστη δημοσκόπηση.
Την Dora θα την έκφραζε καλύτερα το εξής που κατασκευάζω:

"Ελπίζω, συνεπώς, ότι όλοι εμείς στην Ελλάδα θα καταλάβουμε επιτέλους αυτό που μας λένε οι σύμμαχοι κι οι συνεταίροι μας πως υπάρχουν δύο Μακεδονίες και μόνο η μια είναι, είναι ελληνική".

Σχόλιο:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι ανυποχώρητος σε ότι αφορά την πρόκληση των Σκοπίων. Δεν πρόκειται να συναινέσω σε αναγνώριση (de jure και de facto) εφόσον το όνομα «Μακεδονία» χρησιμοποιηθεί με επιθετικό ή όχι, στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων»

Ανδρέας Παπανδρέου
23 Απριλίου 1992

Όλα μπορεί ο Έλληνας να τα συγχωρήσει εκτός από αυτό που απευχόμαστε να έχει προσυμφωνηθεί...

Νάσος


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.