Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Μπράβο στο Δημήτρη Ρέππα, για την «ΦΛΟΓΑ»

Ανταποκρίθηκε χωρίς χρονοτριβή ο Δημήτρης Ρέππας στο αίτημα της «Φλόγας», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασίες, ώστε να προβληθεί με αφίσες και δωρεάν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασίες «Η Φλόγα», προσφέρει ένα τεράστιο έργο στα παιδιά με νεοπλασίες, στα δικά μας παιδιά. Μεταξύ των δραστηριοτήτων του η λειτουργία ΣΤΕΓΗΣ στην οποία φιλοξενούνται παιδιά με νεοπλασία που κάνουν θεραπεία στην Αθήνα, αλλά μαζί τους και τα μέλη των οικογενειών τους.

Στο μπαζάρ (27, 28 & 29 Νοέμβρη – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθήνας, Ακαδημίας 50). Αγοράζουμε μικροδώρα, γλυκίσματα, αξεσουάρ και προσφέρουμε στα παιδιά μας με νεοπλασία.

Να πάμε! (σίβυλλα)


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.