Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Τα Ρουσοπουλάκια έχουν σίγουρη τη συνέχιση της λαμπρής καριέρας τους;

ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Το δίδυμο της πρωινής προπαγάνδας της κρατικής ΝΕΤ, Λυριτζής και Οικονόμου, διαβάζοντας σήμερα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων απέφυγαν επιμελώς να διαβάσουν την κύρια είδηση της εφημερίδας «Ελεύθερος».
«Το μεγάλο φαγοπότι στην ΕΡΤ».
Γιατί ρε λεβέντες; Μήπως συμμετέχετε και εσείς στο φαγοπότι;

kolopaido

* Σ’ αυτοί τη χώρα οι χαμαιλέοντες, γλείφτες και τρωκτικά, ποτέ δεν πεθαίνουν… είναι όπως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Στους «άρχοντες» αρέσουν οι κόλακες, όσοι τους κάνουν «ευτυχισμένους» και τους αφήνουν να πορεύονται… (σίβυλλα)

Γράφει η... Φράξια της ΕΡΤ! (fimotro)

ΕΡΤ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο... ΜΑΝΩΛΙΟΣ;


Και τώρα που έφυγε ο Παναγόπουλος τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους; Μα έχει μπόλικους ο ΔΟΛ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης που πολύ θα ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη (ως φίλος του Γιώργου) τέλειωσε μόλις το Λύκειο. Κοινώς δεν έχει πτυχίο που απαιτεί η προεδρία της ΕΡΤ. Έτσι ακούγεται ξανά το όνομα της Καραπαναγιώτη. Ως κόρη του Λέοντα Καραπαναγιώτη έχει σπουδές (αλοίμονο) αλλά η μοναδική της εμπειρία στην... τηλεόραση είναι η εξυπηρέτηση των απαιτήσεων γνωριμιών στην εκπομπή Παπαχελά. Ως μέτοχος στην εταιρεία παραγωγών LINX παίρνει λεφτά από τις εκπομπές του Παπαχελά,του Θεοδωράκη και όσες της στέλνει ο Γιώργος Χουλιάρας (είναι και εκεί μέτοχος;). Σας θυμίζει κάτι; Φίλος του Ρουσόπουλου, του Παναγόπουλου, EUROVISIONιστής, ο άνθρωπος που κανόνισε να παίζει η ΕΡΤ ποδόσφαιρο αγοράζοντάς το δυό φορές πάνω από εταιρείες φίλου και συνεταίρου του, διωγμένος από τον ALPHA, συνεταίρος της Μάρας Ζαχαρέα και άλλα. Γι αυτό σας λέω η διαπλοκή δεν έχει κόμμα. Μπράβο Γιώργο, προχώρα. Με Καραπαναγιώτη, Θεοδωράκηδες παντός καιρού, Χουλιάρες και ΔΟΛ. Να θυμάσαι μόνο πώς έφυγε ο Καραμανλής...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.