Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ο νέος αρχηγός της δεξιάς παράταξης, πρώτος και με διαφορά.


Παρόντες και οι δύο βουλευτές

Και οι δύο βουλευτές Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην υφυπουργός Αμυνας Κ. Τασούλας και ο πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Στ. Καλογιάννης, ήταν παρόντες στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και ο πρώην υπουργός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.Λίγη ώρα νωρίτερα,ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε στη Νομαρχία με τον κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και νομαρχιακούς συμβούλους της παράταξης του,με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Νικόλαο Γκόντα στο δημαρχείο και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στα γραφεία της ΝΟΔΕ.


Σχόλιο: Το διαπλεκόμενο εκδοτικό σύστημα των νταβατζήδων-εργολάβων-καναλαρχών ανήμπορο να επηρεάσει και να επιβάλλει τη Ντόρα. Η εκλογή Αντώνη Σαμαρά σηματοδοτεί τις νέες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Το κόμμα του ΛαΟΣ έχει τις μεγαλύτερες διαρροές από ιδρύσεώς του... και έπεται συνέχεια...

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.