Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Επιτροπή στήριξης του Αντώνη Σαμαρά στην Αργυρούπολη



Επιτροπή στήριξης του υποψήφιου Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά συνεστήθη στην Αργυρούπολη με πρωτοβουλία του επιφανούς Αργυρουπολίτη και υπ. δημοτικού συμβούλου στις περασμένες δημοτικές εκλογές Μιχάλη Σταυρόπουλου.

Η Επιτροπή Στήριξης Αντώνη Σαμαρά στην Αργυρούπολη σε ανακοίνωση της αναφέρει:


Μεγένθυση
"Φίλη και φίλε της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης,

Επειδή, πιστεύουμε και εμείς όπως και εσύ ότι, η επιλογή του προέδρου της παράταξης μας οφείλει να γίνεται από την οργάνωμένη βάση του κόμματος μας, ούτως ώστε η βάση να έχει ευθύνη και λόγο για τον Πρόεδρο του κόμματος .

Επειδή, έχει παρέλθει πλέον ανεπιστρεπτί η εποχή των μεθοδεύσεων και των μηχανισμών.

Επειδή, η εκλογή του Προέδρου της ΝΔ οφείλει και πρέπει να είναι γιορτή της Δημοκρατίας.

Η δύναμη και το ανεφαίρετο δικαίωμα του απλού κόσμου της παράταξης να μιλήσει. Αυτό και μόνο οφείλει και πρέπει να είναι το μεγάλο μήνυμα και η ανάγκη της συμμετοχής μας στις εσσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2009 .

Είναι η πρώτη φορά της συμμετοχής μας σε μια τόσο μεγάλη δημοκρατική διαδικασία. Το κόμμα μας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, η παράταξη των ανοιχτών οριζόντων ανοίγει μια νέα σελίδα στη δημοκρατική ιστορία του τόπου μας, και αυτή τη μεγάλη μέρα θα είμαστε όλοι μας συμμέτοχοι.

Γι' αυτό οφείλουμε να δώσουμε όλοι μαζί το δυναμικό μας παρών σ' αυτή τη νέα εποχή για τη ΝΔ, με την μαζική συμμετοχή μας στη ψηφοφορία.

Η συμμετοχή όλων μας θα αποτελέσει την μεγάλη δύναμη και την στήριξη για το νέο Πρόεδρο μας που θα προκύψει την Κυριακή.

Με εννωμένο το κόμμα μας, με μια νέα δυναμική συσπέιρωσης που θα αποτελέσει την αφετηρία διείσδυσης παντού, ανοίγωντας ορθάνοιχτες τις πόρτες σε κάθε πολίτη της πατρίδας μας.

Με εγγύηση την ενότητα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας , με μια νέα οργάνωση, που θα σέβεται και θα εκφράζει τις ανάγκες της κοινωνίας μας, με όραμα τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό .

Οι δικές μας προτεραιότητες σ' αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, είναι οι χειρισμοί των εθνικών θεμάτων και οι προσεγγίσεις του Αντώνη Σαμαρά μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Ο Αντώνης Σαμαράς θέτει πριν και πάνω απ' όλα το εθνικό συμφέρον και όχι το προσωπικό, δεν έχει σχέση με μηχανισμούς και οικονομικά συμφέροντα και έχει εκφράσει τον απόλυτο σεβασμό στο αποτέλεσμα της εκλογής προέδρου των εσωκομματικών εκλογών.

Ο Αντώνης Σαμαράς διασφαλίζει την αναγκαία ιδεολογικοπολιτική σύνθεση ανάμεσα στις παραδοσιακές αξίες της παράταξης μας.

Πιστεύουμε, ότι με τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά μπορούμε να απευθυνθούμε στην κοινωνία, να εμπνεύσουμε την κοινωνία και πάνω απ' όλα να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά για να ξεκινήσουμε μια νέα νικηφόρα πορεία στη ΝΔ.

Για την Ελλάδα της ελπίδας και της προοπτικής".

Μιχάλης Σταυρόπουλος

Ακολουθούν και άλλες υπογραφές μελών της ΝΔ στην Αργυρούπολη

Σ.σ. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ θα διεξαχθούν στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27).

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.