Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Αρκετά με τη διαβούλευση, ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ!


Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Και να που ένα ολόφρεσκο Κίνημα συσπειρώνεται μέσα στην Αριστερή βάση του ΠΑΣΟΚ, ένα Κίνημα Λαού που λέει "ΟΧΙ" στην κρίση, στην ύφεση, στην υποταγή! Ένας λαός ταλανισμένος και λεηλατημένος, μέσα από τις κακουχίες συνειδητοποιημένος, ότι βήμα δεν έχει να κάνει πίσω απ' ό,τι δικαιούται, αφού στην πλάτη του μόνο γκρεμός απομένει!Απέναντι στην προκλητικότητα των τραπεζιτών που εμφανίζουν ΚΕΡΔΗ, απέναντι στα "οφσορ" θησαυροφυλάκεια της Ολιγαρχίας, απέναντι στην αφασία του μεσαίου χώρου, απέναντι στην κυνικότητα της Δεξιάς, ο μεγάλος ηρωικός δημοκρατικός λαός, ο λαός του ΠΑΣΟΚ, στρέφεται ξανά προς το πνεύμα της 3ης Σεπτέμβρη* και εμπνέεται για τους αγώνες που έρχονται... αυτοοργανώνεται για τους αγώνες που έρχονται!

Στο πλευρό της κυβέρνησης που στηρίζει το Κίνημά μας, ενιαίο μέτωπο στη σύγκρουση με τους πλουτολάτρες, υπενθυμίζουμε στους συντρόφους υπουργούς να μην κάνουν ούτε εκείνοι πίσω! Είμαστε όλοι εδώ για τη ρήξη! Τι πιο υπέροχο αλήθεια από μια κυβέρνηση που τη στηρίζει ο λαός; Τι ιδανικότερο, λαός και κυβέρνηση μαζί να γκρεμίσουμε την αδικία, να υποτάξουμε τα πάθη μας και να αποτινάξουμε τη δεσποτεία των Ολίγων που στο όνομα του κέρδους καρπώνονται τους κόπους του έθνους, λεηλατούν το δημόσιο πλούτο, τσακίζουν τις ζωές μας!

Δικαίωμα στη ζωή, δικαιοσύνη στη ζωή, αυτονόητα που πρέπει να γίνουν πράξη! Δεν αντέχουμε άλλο, δεν έχουμε άλλη υπομονή! Κάθε ημέρα που περνά τα χρέη μας γιγαντώνονται και γίνονται κέρδη των τραπεζών! Κάθε ημέρα που περνά χάνεται από την πολύτιμη ζωή μας! Κάθε ημέρα που ξημερώνει ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δούμε τη βουλή να ψηφίζει τους νόμους, για τους οποίους σας δώσαμε τη διακυβέρνηση!

Αρκετά με τη διαβούλευση, ΝΟΜΟΘΕΤHΣΤΕ σύντροφοι! Τι ακριβώς συζητάτε με τους τραπεζίτες; Εκείνοι σας ψήφισαν ή εμείς;

Ένα εντελώς νέο Κίνημα γεννιέται μέσα στη μεγάλη Αριστερά του ΠΑΣΟΚ, ένα Κίνημα λαού, που έριξε τη Δεξιά στο όνομα του λαού και της πατρίδας! Μα οι τραπεζίτες δεν είναι ούτε λαός, ούτε πατρίδα! Είναι τρωκτικά και αιμοπότες της Πολιτείας μας, είναι οι βρυκόλακες του λαού, είναι οι τύραννοι και οι δυνάστες μας! Απελευθερώστε μας ΤΩΡΑ από δαύτους, ο λαός είναι κοντά σας, ο λαός αυτοοργανώνεται!

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, κάθε ημέρα που περνά χάνεται από τις ζωές μας!


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.