Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Το, " Πρωτότυπη έρευνα στους αξιωματικούς για το ΝΑΤΟ... " φαντάζει κάπως!!!


Θα μπορούσε να λέει... (Press-GR)

- Εγώ αν και Γάλλος, μπορώ να καταθέσω βιογραφικό για μια θέση γενικού γραμματέα;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

Τι να λέει άραγε και για αυτό;

Πρωτότυπη έρευνα στους αξιωματικούς για το ΝΑΤΟ... (Press-GR)

Το περιοδικό Monthly Review και η εταιρία πολιτικών και κοινωνικών ερευνών VPRC, με αφορμή τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε στους αξιωματικούς των ελληνικών ένοπλων δυνάμεων με τίτλο:

"Η στρατηγική του ΝΑΤΟ και οι σχέσεις του με την Ελλάδα"

Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου τύπου έρευνα που πραγματοποιείται στη χώρα μας, στόχος της οποίας είναι η αξιολόγηση της σχέσης της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ, η επισήμανση τυχόν υπαρχόντων προβλημάτων και η ανάδειξη των μελλοντικών προοπτικών. Αντίστοιχη έρευνα δεν έχει πραγματοποιηθεί σε καμία άλλη χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στις 12.00, στην αίθουσα της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23, Αθήνα).

Σχόλιο: Ελπίζουμε να είναι ενήμερος και να μας ενημερώσει σχετικά.

ΟΧΙ ότι μπορεί να είναι κατα ανάγκη κάτι το επιλήψιμο, αλλά αυτό το " Πρωτότυπη έρευνα στους αξιωματικούς για το ΝΑΤΟ... " φαντάζει κάπως!!!

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.