Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Δηλαδή πόσο μας στοίχισε η κουβεντούλα των επαγγελματιών "bloggers"...

H Le Spot διαψεύδει τις φήμες για τις υπέρογκες αμοιβές Φυντανίδη

Ανακοίνωση της εταιρίας Le Spot Production AE

Με αφορμή δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την εκπομπή «Χθές – Σήμερα – Αύριο» με τον Σεραφείμ Φυντανίδη θέλουμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να δηλώσουμε τα εξής:

Η εταιρία μας με την υπ’ αριθμόν 57 της 23.10.2008 Σύμβαση Τηλεοπτικής Παραγωγής με την ΕΡΤ ΑΕ, ανέλαβε την παραγωγή 30 επεισοδίων της εκπομπής «Χθές – Σήμερα – Αύριο» για την τηλεοπτική περίοδο 2008-2009. Το τίμημα του κάθε επεισοδίου ήταν 16.085 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Την 27.07.2009 με την Σύμβαση Τηλεοπτικής Παραγωγής υπ’ αριθμόν 28 ανάμεσα στην εταιρία μας και την ΕΡΤ ΑΕ, αναλάβαμε την παραγωγή 30 επιπλέον επεισοδίων της εν λόγω εκπομπής για την τηλεοπτική περίοδο 2009-2010. Το τίμημα του κάθε επεισοδίου και για την νέα σύμβαση παραμένει στις 16.085 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Κατόπιν των ανωτέρω όλα τα σχετικά δημοσιευθέντα είναι παντελώς ψευδή, ανυπόστατα.

Σχόλιο: Σοβαρή διάψευση!!!

Δηλαδή πόσο μας στοίχισε η κουβεντούλα των επαγγελματιών "bloggers"... εμείς που αξιολογήσαμε το κόστος της παραγωγής λόγια και μάλιστα παχιά ακούσαμε!!!

Τι στοιχίζει έστω και 16000 μας κοροϊδεύετε;

Αναλυτικά το τιμοκατάλογο θέλουμε, έτσι μπορεί να ευσταθεί και να πείσει η όποια διάψευση.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.