Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτοποριακή και ενδιαφέρουσα η πρόταση Β.Βενιζέλου

Το κράτος να «κανονίζει» τους κανόνες λειτουργίας των κομμάτων; Σε τι κόσμο θα ζήσουμε; (σίβυλλα)

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Ε. Βενιζέλου στην Λάρισα για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ δημιούργησε σε κάποιους Πασόκους ερωτηματικά μήπως εμπεριέχουν αναδρομικές «μπηχτές» για τις αντίστοιχες διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ.

Ιδού τι είπε λοιπόν ο κ. Βενιζέλος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις εκλογές στην ΝΔ:
«Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να πω πως πρέπει να σκεφτούμε πια θεσμικά, νομοθετικά, αυτού του είδους οι διαδικασίες ανάδειξης της ηγεσίας των μεγάλων κομμάτων, αυτές οι διαδικασίες που είναι πολιτειακές διαδικασίες γιατί αφορούν τον θεσμό του αρχηγού της αντιπολίτευσης και εν τέλει του Πρωθυπουργού, μήπως πρέπει να γίνονται επισήμως με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών και υπό δικαστικό έλεγχο, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για μία διαδικασία η οποία θα διεξάγεται ομαλά και δε θα δημιουργεί κανενός τύπου προστριβή».

Εμείς, είναι αλήθεια, δεν το προσέξαμε. Απλά ακούσαμε το σχόλιο και το μεταφέρουμε.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.