Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Χρυσοχοΐδη βάλε τάξη στους ΜΑΤατζήδες γιατί προβοκάρουν!


Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Τα ΜΑΤ έχουν μπει στα Εξάρχεια.

Μία διμοιρία είναι τοποθετημένη έξω από καφέ "Διπλό".

Καθώς περνούσα από εκεί, δίπλα μου ήταν μία παρέα παιδιών με το "δικό" τους κούρεμα, που ανέβαιναν προς την οδό Εμ. Μπενάκη.
Ξαφνικά και χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, ένας από τους άνδρες των ΜΑΤ, μπροστά στα μάτια μου, αρχίζει να τους απευθύνεται και να τους λέει "ωραίο κούρεμα, έχεις ωραίο κούρεμα".

Στέκομαι και παρακολουθώ. Ο ΜΑΤατζής "νταής" συνέχισε να επαναλαμβάνει την ίδια φράση στους πιτσιρικάδες που τον κοίταγαν με αμηχανία... Τελικώς, τα παιδιά συνέχισαν το δρόμο τους, ενώ ο ΜΑΤατζής υπερήφανος για τη... μαγκιά του κοκορευόταν.

Δεν άντεξα, πλησίασα τον επικεφαλής της διμοιρίας και αφού του έδειξα τη δημοσιογραφική μου ταυτότητα μέλους της Ένωσης Συντακτών, τον ρώτησα γιατί ο άνδρας του προκαλεί!
Μου απάντησε ότι δεν τον είδε! Βεβαίως και τον είδε, αλλά τον κάλυψε.

Στη συνέχεια αναγκάστηκα να του δηλώσω ότι είμαι και μέλος του ΠΑΣΟΚ και χαρακτηριστικά του είπα: "Έίστε αξιωματικός, δεν πρέπει να επιτρέπετε τις προκλήσεις από τα όργανα". Τότε με διαβεβαίωσε, ότι θα του "μιλήσει"!

Υπουργέ Χρυσοχοΐδη, πειθάρχησέ τους, διότι οι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ μπάτσοι της Δεξιάς που έχεις στείλει στα Εξάρχεια ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ την κυβέρνηση και τις εντολές σου, πυροδοτούν το ήπιο και ειρηνικό κλίμα που θες να διατηρήσεις! Βάλε τάξη τώρα στα όργανα... αποκατάστασης της τάξης, γιατί δεν μας βλέπω καλά...

Υ.Γ.
Που ακούστηκε, στην Ελλάδα του 2009, να "τσαμπουκαλεύονται" οι μπάτσοι σε περαστικούς εξαιτίας της κόμμωσής τους;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.