Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Στα χέρια του Γιώργου οι εκθέσεις από την περιφέρεια

Με περισσό θράσος οι νεοδημοκράτες πρώην υπουργοί κάνουν κριτική, ενώ όλα φανερώνουν πως το παιχνίδι των ξένων οίκων (...ανοχής) είναι στημένο ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ Κοίτα ποιος μιλάει για την οικονομία...

Δεν πέρασαν και πολύ καλά οι υπουργοί και τα στελέχη που επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα διάφορες περιφέρειες προκειμένου να ενημερώσουν τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τους απλούς πολίτες για το πώς εξελίσσεται η κυβερνητική προσπάθεια.
Πληροφορούμαι ότι ο αρχικός ενθουσιασμός των πρώτων ημερών για τις κινήσεις του Γιώργου και της κυβέρνησης, έχει δώσει πλέον τη θέση του στον σκεπτικισμό, την απορία και σε αρκετές περιπτώσεις στην αμφιβολία για το πώς τελικά- και κατά πού- πορεύεται το πράγμα.

Οι υπουργοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με το αν... ποινικοποιείται η ιδιότητα του στελέχους του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού, για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στις επιλογές γραμματέων και των επικεφαλής των ΔΕΚΟ, αλλά και για το αν πρόκειται να τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις.

Οι εκθέσεις που υπέβαλαν ήδη όσοι βγήκαν στην περιφέρεια, μιλούν ακόμη για την αμφιβολία που κυριαρχεί αν όσα κάνει η κυβέρνηση μπορεί να έχουν αποτέλεσμα στον τομέα της οικονομίας.

Πληροφορούμαι επίσης ότι οι εκθέσεις αυτές, υπό τύπον σημειώματος, έχουν φτάσει και στον Γιώργο, ο οποίος τις μελετάει προκειμένου να ενημερωθεί. Καλό είναι αυτό, εκτιμώ, γιατί προφανώς θα περιοριστούν διάφοροι κόλακες που τον αποπροσανατολίζουν λέγοντάς του «μια χαρά τα πάμε πρόεδρε»... Περισσότερα εδώ

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.