Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Στο καλό Φίλε…

Υπήρξε συνεπής αγωνιστής της Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής παράταξης, οι εχθροί της οποίας επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν.
Υπήρξε σοφός δάσκαλος της δημοσιογραφίας στον Τύπο, το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση, αφήνοντας ανεπανάληπτες επιτυχίες ως δείγματα της δουλειάς του και ως υποδείγματα για τους συναδέλφους του .
Υπήρξε πιστός στις φιλίες του και σταθερός συμπαραστάτης σε όσους κατά καιρούς υπήρξαμε - με οποιοδήποτε τρόπο - συνεργάτες του, βάζοντας ουσιαστικά πλάτη, σαν τον χρειαστήκαμε, ατομικά ή συλλογικά, είτε όταν του το ζητήσαμε, είτε προστρέχοντας με δική του πρωτοβουλία.
Κερδίσαμε πολλά από την παρουσία του, χάνουμε περισσότερα από την άδικη και αναπάντεχη απουσία του, εξαιτίας ιατρικών επιπολαιοτήτων.
Τον αποχαιρετούμε με αγάπη, σεβασμό και πόνο, μένοντας επί τα αυτά για να τιμήσουμε τη μνήμη του.
Αντίο Φίλε Νίκο…
Γιώργος Αναστόπουλος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.