Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

-Ρε Γιώργο, πόσο καραγκιόζης-τραχανοπλαγιάς, είναι ο εμπνευστής αυτών των τελών κυκλοφορίας;

Δηλαδή ρε Γιώργο, τι περιμένεις ακόμη να συμβεί για να πάρεις πίσω τη μαλακία με τα τέλη;

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι οι αγανακτισμένοι πολίτες βρίζουν από το πρωί ως το βράδυ το οικονομικό σου επιτελείο και ειδικότερα τον καραγκιόζη φωστήρα που εμπνεύστηκε σε ώρα πνευματικής φιέστας, το συγκεκριμένο αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας.

Σε καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή, να πάρεις πίσω αυτά τα δυσβάσταχτα τέλη, που είναι άδικα για τους πολίτες και καταστρεπτικά για την κυβέρνησή σου. Δεν βλέπεις ότι σας μουτζώνει όλη η Ελλάδα;

Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα αυτά τα τέλη κυκλοφορίας και δείχνουν οτι κάποιοι στη κυβέρνηση τον παίζουν κανονικά.

Ακύρωσε τώρα το μέτρο και για όσους πλήρωσαν φρόντισε να συμψηφισθούν μ αυτά της επόμενης χρονιάς, αν δεν μπορείς να δώσεις πίσω τα λεφτά στον κόσμο.

Εκτός κι αν τα τέλη όλων όσων διατηρούν παλιές σακαράκες τα πληρώσουν οι κηφήνες της Κρατικής τηλεόρασης που τα παντελονιάζουν χοντρά.

Κάνε κάτι κε Παπανδρέου, για τους ανίκανους, ανόητους, ανεγκέφαλους και εκτός πραγματικής ζωής, που έχεις μαζέψει στη κυβέρνησή σου.

Δεν βλέπεις οτι χιλιάδες άνθρωποι που είχαν ως μοναδική, ταπεινή διασκέδαση, το αυτοκίνητό τους, σπεύδουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους;

Μήπως ζεις και συ σε καμιά γυάλα, πράγμα που δεν το πιστεύω;

Θ αφήσεις να σε πάρουν στο λαιμό τους οι ανόητοι σύμβουλοι επι των Οικονομικών;
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.