Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΠΚΣ/ΚΝΕ!


Για ακόμα μια φορά σήμερα όλη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Ι-ΧΑΛΚΙΔΑΣ έγινε μάρτυρας της παράνομης και καταχρηστικής κατάληψης από την παράταξη της Π.Κ.Σ.

Οι συνάδελφοι της Π.Κ.Σ έκλεισαν την κεντρική είσοδο του Τ.Ε.Ι-ΧΑΛΚΙΔΑΣ και προέβησαν σε κατάληψη του ιδρύματος. Δυστυχώς οι συνάδελφοι της Π.Κ.Σ. δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να προβαίνουν σε κατάληψη του ιδρύματος ή το ίδρυμα να κλείνει κάθε φορά που έχει πορεία το Π.Α.ΜΕ ή οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός φορέας από όπου και αν αυτός προέρχεται.
Αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι ότι το προηγούμενο βράδυ, πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. Οικότροφων με αυτό το θέμα της κατάληψης της σχολής και της συμμετοχής του Συλλόγου Οικότροφων στην πορεία του Π.Α.ΜΕ και του Μ.Α.Σ, παρεπιπτόντως όλα κομματικά όργανα του Κ.Κ.Ε, όπως πάντα με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, η πρόταση αυτή τέθηκε σε ψηφοφορία και καταψηφίστηκε, γεγονός το οποίο μας δείχνει το πόσο δημοκρατικά λειτουργεί μια παράταξη που γράφει στα παλιά της τα παπούτσια ένα όργανο εκλεγμένο από το σώμα των Οικότροφων Σπουδαστών του Τ.Ε.Ι-ΧΑΛΚΙΔΑΣ και δεν σέβεται την απόφαση που πάρθηκε παρά μόνο όταν την συμφέρει.

Αναρωτιόμαστε συνάδελφοι τον απλό σπουδαστή που έρχεται από την Αθήνα για να κάνει μάθημα και ξεκινά από τις 6:00 το πρωί δεν τον λαμβάνετε υπόψη σας???

Ακόμα αναρωτιόμαστε πως αντιλαμβάνεστε την έννοια της δημοκρατίας, για την οποία πασχίζετε και αγωνίζεστε καθημερινά, όπως τουλάχιστον λέτε!!!

Είναι γεγονός ότι αυτή την δημοκρατία πρεσβεύετε, την δημοκρατία του «κάνω ότι θέλω και όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου τον γράφω εκεί που ξέρει», θα έπρεπε συνάδελφοι τις αποφάσεις να τις σέβεστε γιατί έτσι με αυτό τον τρόπο δείχνετε ότι δεν υπολογίζετε κανέναν παρά μόνο το συμφέρον σας, το συμφέρον του Κ.Κ.Ε.


ΠΑΣΠ ΤΕΙ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.