Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Η Ντόρα ευχαριστεί τους bloggers

Dora Bakoyannis

προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 12:00 π.μ. (Πριν από 12 λεπτά)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ


Φίλες και φίλοι,

Θέλω πραγματικά από βάθους καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και για την ψήφο σας με την οποία με τιμήσατε στην εκλογική διαδικασία της 29ης Νοεμβρίου. Η ανταπόκρισή σας την ημέρα της εκλογής - παρά τα οργανωτικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν - και η μεγάλη συμμετοχή σας στην πρωτόγνωρη για το κόμμα μας διαδικασία με συγκίνησε ειλικρινά και μου δίνει δύναμη τώρα που ξεκινάε&iot a; ένα νέο κεφάλαιο για την παράταξή μας.

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να προχωρήσουμε μπροστά και να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε η Νέα Δημοκρατία να γίνει ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα. Σε όλη μου την πορεία στην πολιτική, από την εκλογ ή μου για πρώτη φορά στη μονοεδρική της Ευρυτανίας ως τη θητεία μου στο υπουργείο Εξωτερικών, ήμουν πάντα παρούσα σε όλες τις μάχες που δώσαμε μαζί για τη Νέα Δημοκρατία. Έτσι και τώρα θα παραμείνω στρατιώτης της μεγάλης μας παράταξης και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ για τη Νέα Δημοκρατία και για τη χώρα μας. Όπως έκανα πάντα μέχρι σήμερα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,







Ντόρα Μπακογιάννη

Βουλευτής Α΄ Αθηνών





This message was sent from Dora Bakoyannis to nasosgr.zangi@gmail.com. It was sent from: Dora Bakoyannis, D. Areopagitou 3 str, ATHENS, ATTIKI 11742, Greece. You can modify/update your subscription via the link below.

Email Marketing by
iContact - Try It Free!


Manage your subscription

Σχόλιο: Η Ντόρα ευχαριστεί τους bloggers

Η αλλαγή της Ντόρας μετά την ήττα της είναι αξιοθαύμαστη.

Το ευχαριστήριο e-mail αυτό το επιβεβαιώνει, παρότι θα γνωρίζουν οι συνεργάτες της ότι εμείς ως ιστοχώρος υποστηρίξαμε τις υποψηφιότητες Σαμαρά και Ψωμιάδη.

Την ευχαριστούμε θερμά και επιπλέον την συγχαίρουμε για τη γενναιότητά της να ξεκαθαρίσει άμεσα το εκλογικό τοπίο και να αποδεχθεί το αποτέλεσμα.

Αγαπητή Ντόρα σας ευχόμαστε καλή τύχη η πολιτική έχει και ευχάριστες στιγμές και δεν τελειώνει πάντα με ένα ΜΗ ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Νάσος



========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.