Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

To Τέλος της οικογένειας Μητσοτάκη, σηματοδοτεί και το ΤΕΛΟΣ εποχής και στις "πολιτικές εκπτώσεις". . .


Το τζίνι δεν θα ξανακλειστεί στο μπουκάλι.
.. (Press-GR)

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
.
Ακολουθούν προσωπικές μου πολιτικές εκτιμήσεις, με αφορμή την εκλογή του Αντώνη του Σαμαρά στο αξίωμα του προέδρου της ΝΔ.

Η μειοψηφική αμερικανόδουλη φράξια μέσα στη ΝΔ (με επικεφαλής την οικογένεια Μητσοτάκη) εξουδετερώνεται, δηλαδή αδυνατεί,τώρα ή οποτεδήποτε στο μέλλον, να εκλέξει πρόεδρο της ΝΔ, όταν ψηφίζουν σχεδόν 800.000 άτομα. Το 1984 που εκλέχτηκε ο Μητσοτάκης εκλέχτηκε απο ~90 άτομα,τους βουλευτές.

Επίσης τότε αξιοποιήθηκε ο Μητσοτάκης ως χωρίς όρια αντιΑντρέας, για να χρεωθεί αυτός προσωπικά, και όχι η ΝΔ,τις όποιες ακρότητες θα έκανε, όπως και έκανε, π.χ.το άγος της παραπομπης του Αντρέα Παπανδρέου σε δίκη.


Τώρα πια, δυστυχώς για την μειοψηφική αμερικανόδουλη φράξια, το τζίνι (το να επιτρέπεται να ψηφίζουν τόσοι πολλοί) δεν μπορεί να ξανακλειστει στο μπουκάλι...


Σχόλιο:
To Τέλος της οικογένειας Μητσοτάκη και μαζί της (άραγε γιατί;), παρασύρθηκε ή μάλλον "εξαναγκάσθηκε" και όλο το παλαιοκομματικό κατεστημένο της παλαιοδεξιάς αντίληψης του κομματικού μηχανισμού της συντηρητικής παράταξης.

Άλλαξαν οι εποχές και τα παλαιομοδότικα κόλπα δεν πιάνουν.

ΤΕΛΟΣ εποχής και στις "πολιτικές εκπτώσεις". . .

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.