Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

To ΠΑΣΟΚ κερδίζει τους συντηρητικούς "νοικοκυραίους"...


Του Θωμά Ακρωτηριανάκη (Press-GR)

Ακολουθούν προσωπικός μου πολιτικές εκτιμήσεις. Το ΠΑΣΟΚ κάνει στις διαδηλώσεις πολλές προσαγωγές και συλλήψεις, (αλλά παράλληλα θα τιμωρεί τους παραβατικούς της Αστυνομίας, και θα το κάνει αυτο σιγά-σιγά, με όλο και λιγότερες παραλείψεις.

Έτσι το ΠΑΣΟΚ "δυσαρεστεί" την Κουμουνδούρου και τον Περισσό, αλλά ικανοποιεί τους καθοριστικής σημασίας ταλαντευόμενους συντηρητικούς,"νοικοκυραίους" ψηφοφόρους, αλλά και τους δεξιορωσόφιλους μέσα στη ΝΔ και τον ΛΑ.Ο.Σ..

Όμως Κουμουνδούρου και Περισσός είναι κατά βάθος ικανοποιημένοι, διότι...

σε αντάλλαγμα θα τους βάλλει το ΠΑΣΟΚ σε Διακομματική Επιτροπή για τον έλεγχο της Αστυνομίας, πράγμα που σημαίνει εκκαθαρίσεις στην Αστυνομία, αλλά και στο Δικαστικό Σώμα,ώστε να παραμεριστούν οι αμερικανόδουλοι, οι κρυφοφασίστες και οι αντιρώσοι...

Η Αστυνομία και το Δικαστικό Σώμα είναι το τελευταίο τμήμα του Κράτους που δεν το ελέγχει ακόμα καλά το ΠΑΣΟΚ,το οποίο ΠΑΣΟΚ μέσα του έχει μια προωθημένη φράξια που έχει τη στρατηγική της σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ ,αλλά αφανώς, διακριτά και με τον Περισσό, ουρά του οποίου είναι και η λεγόμενη εξωκοινοβουλευτικη αριστερά.

Όπως είχε γράψει ένας πολιτικός συγγραφέας, ο Νίκος Βεργίδης,των εκδόσεων Arcadia, στην Ελλάδα την εξουσία πια την έχει η ...17Ν (!!!).

Πίσω από αυτή την τελευταία, σύμφωνα με μια θεωρία,της ομαδούλας ΟΑΚΚΕ,βρίσκονται οι άνθρωποι που εδρεύουν στην πλατεία Λουμπιάνκα. Ζούμε σε μια όμορφη και παράξενη πατρίδα,σε μια όμορφη και παράξενη εποχη,που όλοι οι ρωσόφιλοι έχουν μονομερίσει.

Ο Χριστόφιας (που είναι και φιλοσοβιετικος), που έγινε Πρόεδρος της Κύπρου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου (και φιλοσοβιετικος), ο δεξιορωσόφιλος Πρόεδρος της ΝΔ Σαμαράς, όπως και ο δεξιορωσόφιλος πρώην Πρωθυπουργός και πρωην Πρόεδρος της ΝΔ Κ. Αλ. Καραμανλής, ο δεξιορωσόφιλος ΛΑΟ.Σ. (με μια επιφύλαξη για ύποπτο, αντίθετο ρόλο του Προέδρου αυτου του κόμματος,σε σχέση με το αν είναι ή όχι κρυφος άνθρωπος του αμερικανόδουλου μητσοτακέικου).

Η αμερικάνικη βάση της Σούδας, αλλά και η αγγλική βάση κοντά στη Λεμεσό στην Κύπρο είναι κάτι σαν την αμερικάνικη βάση του Γκουατάναμο στην Κούβα !!!

Τέλος, λέω ότι οι ΗΠΑ όλο και πιο πολύ κλίνουν προς το να διαλυθεί η ευρωζώνη και η ΕΕ, για να μην ενταχθεί σ' αυτή και η Ρωσία.

Όμως οι ΗΠΑ δεν είναι αρκετά ισχυρές για να επιβάλλουν τη θέλησή τους.

Σχετικά:

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ..."
Περίεργες συμπτώσεις!!!
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.