Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Διάρρηξη των γραφείων της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γ΄ Διαμερίσματος Πειραιά.


Ανακοίνωση

Στις 25/12/2009 ανήμερα Χριστουγέννων άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία μας στην οδό Ελ. Βενιζέλου 39 στο Νέο Φάληρο, παραβιάζοντας την πόρτα και αφαίρεσαν αντικείμενα εμπορικής και όχι πολιτικής αξίας. (ηλεκτρικές συσκευές, τηλεόραση, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλπ).

Με πολιτική μας απόφαση δεν τον αναφέραμε στην αστυνομία μιας και παρόμοια περιστατικά υφίστανται καθημερινά οι πολίτες, και δεν θέλαμε να στερήσουμε πολύτιμο χρόνο από τις αστυνομικές αρχές, που θα πρέπει να είναι προσηλωμένες στην υπηρεσία του πολίτη και την προστασίας της ζωής και της περιουσίας του.

Ως σοσιαλιστές είμαστε υποχρεωμένοι από πολιτική σκοπιά να ασχοληθούμε με τα κοινωνικοπολιτικά αίτια της αύξησης της παραβατικότητας στην χώρα μας, και τους λόγους που την αναπαράγουν.

Το κράτος όμως θα πρέπει να δώσει περισσότερο βάρος και μέριμνα, στην ασφάλεια του πολίτη στις γειτονιές, και η αστυνομία να επικεντρωθεί σε αυτό το σκοπό, και όχι να αναλώνετε ανισοβαρώς, σε <βεντέτες> εντυπωσιασμού και <σχέδια δράσεις> επικοινωνιακού χαραχτήρα.

Για την Σ.Ε.

Ο Γραμματέας
Παντελής Πασπαλας
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.