Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Η κατάρρευση των ιδεών στους νέους είναι η χειρότερη και περισσότερη επικίνδυνη τρομοκρατία! Είναι η βία της κρατικής εξουσίας που οδηγεί στην απελπισία!


Πρόεδρε, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός... Πολλές φορές σκουπίδια με όμορφο περιτύλιγμα… Ποιοι βρίσκονται πίσω από το tvxs και τι σχέση έχει ο γιος του ταχυδρόμου; (σίβυλλα)
Κύριε Κούλογλου,
στα πλαίσια της «κοινωνικής δημοσιογραφίας», που πιπίλισες το μυαλό δεκάδων νεολαίων -κι όχι μόνο-, που βρίσκονται τα γραφεία της κοινωνικής-“αριστερής” διαδικτυακής τηλεόρασής σου;
Πόσο ενοίκιο καταβάλεις γι’ αυτά τα γραφεία, σ’ εκείνο το σημείο της Αθήνας;
Ποια είναι η “επαγγελματική” σου σχέση με τα σημερινά νεοφιλελεύθερα τρωκτικά;

Λίγα… από τα πολλά ερωτήματα, που σύμφωνα με τις «αριστερές» αρχές σου περί «κοινωνικής δημοσιογραφίας», μπορεί ν’ απευθύνει ο τελευταίος υπήκοος του Ελλαδιστάν!

* Το τραγικό για την κοινωνία είναι η απογοήτευση που σπέρνουν στις ψυχές νέων ανθρώπων με αγνές ιδέες και οράματα, τα άπληστα αργυρώνητα τρωκτικά, δημιουργήματα και εργαλεία του εξουσιαστικού συστήματος…
Η κατάρρευση των ιδεών στους νέους είναι η χειρότερη και περισσότερη επικίνδυνη τρομοκρατία! Είναι η βία της κρατικής εξουσίας που οδηγεί στην απελπισία!
Και η ευθύνη για τέτοιες επιλογές, βαρύνουν την πολιτική…

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.