Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Έφθασε η ώρα της «δημοκρατίας» τους για την Υεμένη;

Ο βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το 2009 και μεσσίας για την πλειοψηφία των ευρωπαίων πολιτικών, ξεκίνησε την κατασκευή του άλλοθι για έναν νέο πόλεμο, που «στοχεύει την εξαγωγή της δυτικής δημοκρατίας».
Με την ισχυρή καθοδήγηση των μεγάλων δασκάλων του, Μπους, πατήρ Μπους και Κλίντον, που έκαναν το θεάρεστο έργο εξαγωγής «δημοκρατίας» στη Σομαλία, τα Βαλκάνια, το Αφγανιστάν κι αργότερα στο Ιράκ, έχει το άλλοθι.

Στο Ιράκ είχαμε το «θαύμα» και ήταν οι εξοπλισμοί του Σαντάμ. Ναι, αυτοί οι «εξοπλισμοί» που ακόμη και ο πολεμοχαρής Μπλερ επισήμανε προχθές ότι ήταν ανύπαρκτοι.

Τώρα το νέο «θαύμα» είναι γεγονός: «ένας Νιγηριανός που ανήκει σε κάποιο πυρήνα της ΑλΚάιντα στην Υεμένη -ναι, της οργάνωσης που δημιούργησε, εκπαίδευσε, χρηματοδότησε και χρησιμοποίησε η αμερικανική CIA για ν’ αντιμετωπίσει τον Σοβιετικό “επεκτατισμό”- βρέθηκε με εκρηκτικά μέσα σε αεροπλάνο…».

Έτσι ο δημοκράτης μαύρος πλανητάρχης μας ενημέρωσε: «Η τρομοκρατία στην Υεμένη θ’ αντιμετωπιστεί με όλα τα μέσα…».

Γι’ αυτό την προηγούμενη εβδομάδα η πολεμική του αεροπορία (ας σκεφτούμε πως η Υεμένη έχει και κάποια απόσταση από τις ΗΠΑ…), βομβάρδισε ένα χωριό της Υεμένης, δολοφονώντας αθώους, πεινασμένους χωρικούς σ’ ένα τόπο ξεχασμένο από το Θεό…

Για πόσο ακόμη θ’ ανεχτούμε αυτούς τους δολοφόνους των λαών να διαφεντεύουν τους πολιτικούς μας και να συνεισφέρουν βοήθεια, συμπαράσταση και «ηθική» κάλυψη στον Άγιο της ειρήνης κ. Ομπάμα;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.