Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Περιοδεία του Κώστα Λαλένη στην Ανθούπολη και τον Ιερόθεο



Ενα ιστολόγιο πολιτικών, κοινωνικών θέσεων και ανταλλαγής απόψεων


Ο κ. Κώστας Λαλένης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας» επισκέφθηκε με τους δημοτικούς, τους διαμερισματικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξής του την προηγούμενη εβδομάδα τις περιοχές της Ανθούπολης και του Αγ.Ιεροθέου στο πλαίσιο της πορείας προς το λαό που έχει ήδη αρχίσει.

Οι κάτοικοι, εξέφρασαν την ανησυχία και την αγωνία τους, για την εγκατάλειψη των περιοχών τους.
Επίσης, κατήγγειλαν τον δήμαρχο, γιατί τους απαξιώνει με την αποφυγή επίσκεψης στις περιοχές τους παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την υποβάθμιση των συνοικιών τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Λαλένης, δήλωσε ότι «Περιστέρι δεν είναι μόνο το κέντρο» και δεσμεύτηκε να φέρει τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο. Τόνισε πως ο δήμαρχος, εμπαίζει τους πολίτες, γιατί είχε υποσχεθεί ότι θα αλλάξει την εικόνα των συνοικιών αυτών αλλά επί επτά χρόνια δεν έχει κάνει τίποτε το σημαντικό.

« Ο δήμαρχος μάλλον φοβάται να περάσει ο ίδιος από τις περιοχές, για να μην αντιμετωπίσει τους κατοίκους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαλένης και υπενθύμισε ότι το ενδιαφέρον του κ. Παχατουρίδη διήρκησε όσο οι κάμερες είχαν το φως τους στραμμένο επάνω του. «Για τον δήμαρχο, έργο σημαίνει προβολή» πρόσθεσε.

Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον Κ.Λαλένη για το ενδιαφέρον του και τον διαβεβαίωσαν ότι θα ενισχύσουν τον αγώνα του για την νίκη της παράταξής του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Τον Κώστα Λαλένη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ.Δούναβης, Κ.Βλάχος, Κ.Καράμπελας, Δ.Κυριακόπουλος, Χ.Χρονόπουλος, Ι.Ξυπνητός, οι διαμ. Σύμβουλοι .Κ.Δασκαλάκης,.Α.Λαϊνάς,Π.Μαρίνης , οι υπ.δημ.σύμβουλοι Γ.Σαχπατζίδης , Δ.Θεοδώρου, Σ.Βρυώνης ο γραμματέας της ΤΟ1 Χ.Χατζησοφιανός και τα στελέχη της παράταξης Δ.Λύτρας, Ι.Μουρατίδης, Ι.Αλεξανδράκης,Μ.Αλεξανδράκη, Μ.Παυλάτος, Δ.Λαμπρόπουλος,Σ.Λαγός 

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.