Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Εργασία… και την πρωτοχρονιά για τη νέα ΓΓ Στερεάς Ελλάδος



Τις ημέρες των γιορτών εκμεταλλεύτηκε η νέα Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου για να γνωρίσει την περιφέρεια της και τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης σε νομούς της ευθύνης της.

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε στην Μητρόπολη Λειβαδιάς όπου παρακολούθησε τη δοξολογία και έπειτα παρευρέθη στην κοπή πίττας στη Νομαρχία Βοιωτίας όπου συζήτησε με τον Νομάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά,  βουλευτές, τον Δήμαρχο Λειβαδιάς, Αντινομάρχες, τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ, εκπροσώπους επιμελητηρίων και παραγωγικών τάξεων.

Την επομένη βρέθηκε στην Φωκίδα όπου επισκέφτηκε στις έδρες τους το Δήμαρχο Άμφισσας και το Δήμαρχο Γαλαξιδίου και άλλους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και συζήτησαν εκτενώς για τα πολλά προβλήματα της περιοχής.

Ενδιαμέσως η κ. Κατερίνα Διαμαντοπουλου πέρασε ιδιωτικώς από  διάφορα χωριά, έκατσε -χωρίς να πει την ιδιότητά της σε αρκετές περιπτώσεις- με απλό κόσμο, ρώτησε  και έμαθε τα προβλήματά τους, που πάσχει η δημόσια διοίκηση, τις προτεραιότητες  θέλει ο κόσμος από το κράτος στην καθημερινότητα του, ρώτησε τι αναπτυξιακές προτάσεις και σκέψεις υπάρχουν για τον τόπο κλπ.

Μάθαμε ότι έμεινε σε έναν μικρό Ξενώνα στο χωριό Στείρι κοντά στον Όσιο Λουκά ενώ έφαγε – τουλάχιστον δυο φορές – σε ταβερνάκια στο Μαρτυρικό Δίστομο. Εκεί μάλιστα την αναγνώρισε  ένα νεαρό ζευγάρι ψηφοφόρων της στην Α΄ Αθήνας  (που έκαναν  τριήμερες διακοπές λόγω …κορεσμού της Αράχωβας) και έτσι “εντοπίστηκε” η παρουσία της.


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.