Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΟΤΑΝ Η ΓΑΪΔΟΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

(Το κόστος των εξεταστικών επιτροπών προκειμένου μάθουμε ποιοι μας έκλεψαν ανέρχεται σε 1.7 εκατ €)

Είναι να εξοργίζεται κανείς όταν εν μέσω κρίσης οι σωτήρες και λαλίστατοι επαγγελθέντες ως τιμωροί πρέπει να εξαργυρώσουν τις υπηρεσίες τους δια του αντιτίμου των 1.7 εκατομυρίων ευρώ προκειμένου αποδώσουν δήθεν ως βορά στον πολυπαθή λαό τους κλέφτες των κόπων τους.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου Γ. βαυκαλίζοντας την "ανατροπή" των κατεστημένων αλλά και των εξαγγελιών και υποσχόμενων καλύτερων ημερών προς στον Ελληνικό λαό αποδεικνύεται ότι παραμένει ακλόνητα πιστή στις συνήθεις τακτικές και τα ιδανικά των πολιτικάντηδων με σκοπό να απαντλήσουν ότι έχει απομείνει από την πολυετή και διαρκή αφαίμαξη των πολιτών, επικαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις τους με προσφορά την αποκάλυψη αντί υπέρογκου αντιτίμου και όχι φυσικά την τιμωρία αφού τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Ο αριβισμός της πολιτικής και των πολιτικών είναι διάχυτος όπως και η αφιλοτιμία τους.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.