Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ο Ευ. Βενιζέλος και ο Δ. Αβραμόπουλος απαντούν χωρίς αναστολές

O υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος αυτή την ώρα απαντούν στις ερωτήσεις του zoomnews.gr για όλους και για όλα.
Συμμετέχουν σε μια ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιείται στο Ιδρυμα Θεοχαράκη, χωρίς πολιτικές αναστολές και χωρίς σκηνοθεσία.
Το αποψινό διαδικτυακό πείραμα είναι η αρχή μίας σειράς πρωτοβουλιών του zoomnews.gr προς την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στο συλλογικό γίγνεσθαι. Και ήταν ενθαρρυντικό το ενδιαφέρον που έδειξαν οι φίλοι της ιστοσελίδας μας να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις προς τον Ευ. Βενιζέλο και τον Δ. Αβραμόπουλο.
Γιατί, σύμφωνα με έναν διαχρονικό κανόνα της δημοσιογραφίας, σε μερικές περιπτώσεις οι ερωτήσεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις απαντήσεις.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.