Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τον αγρότη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.*



*παλιά κυβερνητική παροιμία σύμφωνα με την οποία, όσα και να δώσεις, ποτέ δεν είναι αρκετά για πρέφα και μπύρες στα καφενεία της Ελληνικής υπαίθρου.(atsarantos)


Σχετικά:

Το δίκιο του αγρότη
Εδώ που τα λέμε, η στάση των αγροτών είναι οικονομικά ορθολογική. Αν έχεις βγάλει 500 εκατομμύρια ευρώ κλείνοντας μια βδομάδα τους δρόμους, γιατί να μην το επαναλάβεις; Εντάξει! Τα μπλόκα των αγροτών είναι εκβιασμός στο κοινωνικό σύνολο, παραβιάζουν μερικές δεκάδες νόμων, αλλά αφού η πράξη δεν έχει κόστος (παρά μόνον όφελος) γιατί να μην το κάνουν;

Σε κλοιό η Υπουργός της Αγροτικής Ανάπτυξης
Παρόλο που η νέα πολιτική διοίκηση του υπουργείου έχει δείξει τις καλές προθέσεις για διάλογο, εν τούτοις οι αγρότες ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη τους για νέους αγώνες. (σχετικό video εδώ)

 ========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.