Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

"veto των αναγνωστών" στον κιτρινισμό και θεία δίκη στην α-φιλία του "Ζούγκλα"

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ -ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ (veto300)


Οργιάζει από χθες η φημολογία ότι πάει για κλείσιμο η κυριακάτικη εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου VETO -καμμιά σχέση με το δικό μας blog Veto300!

Ποιά είναι η αλήθεια; Η εφημερίδα δεν πάει καθόλου καλά κυκλοφοριακά -την προηγούμενη Κυριακή έπεσε κάτω από τα 30 χιλιάδες φύλλα- και δεν βγαίνει οικονομικά.

Ο Μάκης έχει κάνει όσες περικοπές είναι δυνατόν να γίνουν, αλλά το πράγμα δεν διορθώνεται, καθώς ο ίδιος λέει ότι έχει ήδη πληρώσει από την τσέπη του πάνω...από 2 εκατομύρια ευρώ.

Ψάχνει, λοιπόν, για χρηματοδότη μήπως και πάρει οικονομική ανάσα, αλλά έως τώρα δεν έχει βρει. Τί θα κάνει; Αν δεν βρει "αιμοδότη" πιθανότατα θα κλείσει την εφημερίδα. Δεν αντέχει οικονομικά.


Και τί θα γίνει στην περίπτωση αυτή με τους συντάκτες; Μας λένε ότι αν τα πράγματα φτάσουν εκεί θα δώσει κανονικά αποζημιώσεις στους συντάκτες. Για να δούμε...

Σχόλιο;


Όλα εδώ πληρώνονται!!!


Καλή του όρεξη... στα κρύα πιάτα...


Νάσος
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.