Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

«Η Εκπαίδευση και το Μέλλον» Δημόσια συζήτηση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με εισηγητές τους Υπουργούς Παιδείας Κύπρου και Ελλάδας

Δημόσια συζήτηση με θέμα: "Η εκπαίδευση και το μέλλον" και με εισηγητές τους Υπουργούς Παιδείας της Ελλάδας και της Κύπρου, διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ Κύπρου).

Η δημόσια συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και του δημοσίου διαλόγου για το μέλλον της Παιδείας και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2010, στις 6.00 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου ( Καλλιπόλεως), Λευκωσία.

Ο εκ των εισηγητών της συζήτησης, Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Ανδρέας Δημητρίου θα αναπτύξει το θέμα «Παιδεία, Πολιτική και Επιστήμες Μάθησης στις δημιουργικές κοινωνίες του 21ου αιώνα».

Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων της Ελλάδας Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, την 1η έως 2 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του
Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, θα αναπτύξει το θέμα «Καινοτομία στην εκπαίδευση και εκπαίδευση στην καινοτομία».


Τη δημόσια συζήτηση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Στάυρος Α. Ζένιος, ο οποίος και θα είναι ο Συντονιστής της συζήτησης, η Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Ανδρούλλα Καμιναρά, ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚ Κύπρου Λάρκος Λάρκου, και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής των Αντιπροσώπων Νίκος Τορναρίτης.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.