Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Προκαλούν το πολίτευμα οι Γλυξμπουργκ με "βασιλικούς γάμους" που σχεδιάζουν στον Πόρο !

 .
Ξεσηκώνονται οι πολίτες του Πόρου ...Δεν διαψεύδει ο δήμαρχος...Το κράτος τι κάνει...
Να φύγουν να πάνε αλλού....Είναι ξεφτίλα για την χώρα και τον δοκιμαζόμενο λαό...
 
   ( Σημείωση ΠαπατζήδωνΕτοιμάζουμε εκστρατεία...κατά της πρόκλησης των "βασιλικών" γάμων ...των Γλύξμπουργκ όσοι bloggers συμφωνούν να επικοινωνήσουν μαζί μας)

Δείτε τι γράφει το http://www.koutouzis.gr/TROIZHNIA-128.htm

Kλικ στην φώτο να δείτε τι απάντησε ο δήμαρχος >>>


"Πολλά λέγονται και γράφονται για την επικείμενο γάμο του Νικόλαου – γιου του τέως- και της Τατιάνας Μπλάτνικ, που θα γίνει μετά το καλοκαίρι, όχι στην Αθήνα αλλά στην....εξοχή, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου του ζεύγους, 1-2-10 στον Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, ο αδελφός της Τατιάνας, Μπόρις, ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος, και άλλοι φίλοι τους.

Ως πιθανότερος τόπος αναφέρεται το Πόρτο Χέλι το οποίο συχνά επισκέπτεται η οικογένεια. Όμως...
ερευνώνται τα …….διαδικαστικά.

Κάποιοι φίλοι του Νικόλαου, που έχουν εξοχικά κοντά στο Δρεπάνι του Γαλατά, του εισηγήθηκαν να κάνει το
μυστήριο στο γραφικό νησάκι του Πόρου Δασκαλειό, και να δώσει τη γαμήλια δεξίωση στο συγκρότημα ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΣ, τα καινούρια κτίρια του οποίου θα έχουν στο μεταξύ ετοιμαστεί. Στο τεράστιο ξενοδοχείο εξ άλλου θα μπορέσει να φιλοξενήσει όσους προσκεκλημένους θα ήθελε. Να σημειωθεί ότι ο Νικόλαος βρίσκει πολύ συμπαθητικό το Γαλατά, τον επισκέπτεται με την οικογένεια Ταγκαλάκη, ενώ πολλές φορές αγοράζει διάφορα από το σούπερ μάρκετ Μπίσδα.

Όμως Ποριώτες μας έλεγαν ότι δεν θα ήθελαν να γίνει ένας τέτοιος γάμος στην περιοχή τους, αφού «το δημόσιο αίσθημα δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια τέτοια τελετή, λόγω του ότι για τους Ελληνες δεν υπάρχουν πια Βασιλείς και πρίγκιπες».

«Επί πλέον, διευκρίνιζαν, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να γίνει ένα τέτοιο μυστήριο αντικείμενο περιέργων, με πιθανή διατάραξη της τάξεως».(1-2-10 18,10)


Σχόλιο: Υπερβολική αναστάτωση για κάτι που ο ελληνικός λαός έχει αποφανθεί με δύο δημοψηφίσματα, άρα το πολιτειακό μας ¨ΔΕΝ παίζει".

Το ενδιαφέρον θα ήταν προφανώς στους καλεσμένους του ζευγαριού!!!

Άραγε θα προσκληθούν ή καλύτερα αν προσκληθούν θα πάνε; 

Ποιοι; ... μα τους ξέρουμε όλοι μας... πλάκα κάνετε!!!

Νάσος
---------------------------------------------------------------------------------------------

Σχετικά:

Κωνσταντίνος Β. & Άννα Μαρία Β. (Updated 2009)

Μα ποιος τέλος πάντων είναι αυτός ο Κωνσταντίνος Βήτα που κάθε χρόνο στέλνει κάρτα για τις γιορτές σε τόσο κόσμο;
Τις κάρτες, τις συνυπογράφει και κάποια Άννα Μαρία Βήτα μάλλον γυναίκα του ή αδερφή του.
Κάθε χρόνο που ο γείτονας μου, ο Γ., μου δείχνει περήφανος την καινούργια του ευχετήρια κάρτα, αναρωτιέμαι γιατί δεν υπογράφει με ολόκληρο το επώνυμο του.

Κωνσταντίνος Β. ???
Για να μην βάζει ολόκληρο το όνομά του μάλλον θα είναι καλλιτέχνης και του το απαγορεύει ο ατζέντης του, σκέφτηκα την πρώτη φορά. Μάλιστα κάπου, άκουσα ή διάβασα, για έναν με τέτοιο όνομα ότι γράφει μουσική και μάλιστα ότι είναι καλή μουσική.
Είναι φάτσα μουσικού αυτή; Να πεις ούτε και ο Keith Richards έχει φάτσα μουσικού, αλλά κάποτε είχε. Ίσως και αυτός ο Κωνσταντίνος Β. παλιότερα να βλεπότανε.
 Ο δικός μας, αντί να στέλνει υλικό για το τελευταίο του CD, στέλνει φωτογραφίες απο την οικογένειά του και τα παιδιά του. Τι θέλει να μας πει ο ποιητής; Μήπως οτι :
-Έχω πολλά στόματα να θρέψω και σε παρακαλώ αγόρασε το τελευταίο μου CD. Θα το βρεις στα δισκάδικα. Αν δεν το αγοράσεις όλα αυτά τα παιδιά θα βγουν στα φανάρια…
Είναι και αυτή μια προωθητική ενέργεια, δεν λέω.
Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η συσκευασία αλλά και το περιεχόμενο (φάκελος, κάρτα, φωτογραφία) είναι από ακριβά υλικά (βαρύ ποιοτικό χαρτί). Η μια φωτογραφία είναι από κρουαζιέρα (ακριβό σκάφος με καπετάνιο τον καλλιτέχνη). Τα περισσότερα ρούχα και στις δυο φωτογραφίες είναι πρωτότυπα από Παριζιάνικους οίκους μόδας. Τρία είναι πρωτότυπα από Λονδρέζικους οίκους μόδας και ένα από οίκο μόδας της Νέας Υόρκης.
Με αυτά τα δεδομένα, το ζύγισα από δω το ζύγισα από εκεί και στο τέλος σκέφτηκα ότι ο καλλιτέχνης είναι πολύ καλά βολεμένος και ως εκ τούτου ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ CD.
Στη συνέχεια όλο το υλικό,
από τις προωθητικές ενέργειες του άνακτος,
με κωδικούς
“Χριστούγεννα 2006” και “Χριστούγεννα 2008”  
1_photo
Ολόκληρη η συσκευασία
1_KONOSB_TU
Φάκελος με τα στοιχεία του Αποστολέα και την σφραγίδα της ομαδικής αποστολής.
1_KONOSBBLAZON
Το οικόσημο στο εμπροσθόφυλλο της κάρτας. Κάτω απο το στέμμα(!!!) τo ΑΜΚ σημαίνει «Αυτού Μεγαλειότης Κωνσταντίνος»;
1_KONOSBWISH
Τις ευχές υπογράφουν ο Κωνσταντίνος Βασιλεύς και η Άννα Μαρία Βασίλισσα;
1_KONOSB2006
Όλη η οικογένεια πάνω σε ένα σκάφος, με τον Κωνσταντίνο Β. στο ρόλο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ.
1_KONOSB2008
Σε αυτή τη φωτογραφία είναι οι "διανοούμενοι" της οικογένειας. "Έχουμε και επιστήμονες στην οικογένεια, αν ποτέ μας χρειαστείτε"

2009!!!

16.12.2009
Προχτές ήρθε, πάλι, ο γείτονας ο Γ. με την φετινή ευχετήρια κάρτα.
Με την ευκαιρία ενημερώνω το αρχείο αυτής της σελίδας.
  
- Άντε, και του χρόνου νάμαστε καλά!!!
- Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.