Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Μην παίζετε με τον λαό

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο χρειάστηκε να ταξιδέψω στην κεντρική Ελλάδα. Πιστεύοντας στο δίκαιο των αγροτικών κινητοποιήσεων, αν και είμαι αντίθετος με τις πρακτικές των αποκλεισμών των δρόμων από οποιαδήποτε εργατική τάξη,  ξεκίνησα το ταξίδι  αποφασισμένος να υποστώ την  όποια ταλαιπωρία.

Στο ταξίδι μου διαπίστωσα την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο. Η τροχαία απούσα σε όλη την διαδρομή μου, κανείς δε υπήρχε να μας πληροφορήσει για το τι θα αντιμετωπίσουμε στην προσπάθειά μας ν΄ αποφύγουμε τα μπλόκα των αγροτών.
Ανοργανωσιά παντού, όποιος ήθελε και όπου ήθελε τοποθετούσε κάθετα στον δρόμο το αγροτικό μηχάνημα αδιαφορώντας πλήρως για την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών. 


Το περίεργο σε όλη την διαδρομή ήταν ότι όλα τα διόδια λειτουργούσαν κανονικά και τα αγροτικά μπλόκα δεν ξεχνούσαν να μας  οδηγήσουν στην πληρωμή των διοδίων αφου όλα τα μπλόκα ειναι τοποθετημένα έτσι ώστε για λίγα χιλιόμετρα χρήσης της Εθνικής οδού να αναγκαζόμαστε να καταβάλουμε το αντίτιμο των διοδίων μιας πλήρους διαδρομής.

Ποιόν νομίζεται ότι τιμωρείτε φίλοι αγρότες? Το κράτος και τους μηχανισμούς του που ευθύνονται για τα όποια προβλήματα του κλάδου σας, ή τον καθημερινό Έλληνα πολίτη που θέλει να πάει στην δουλειά του? Αν θέλετε να αναγκάσετε το κράτος να σας ακούσει όπως λέτε  θα μπορούσατε να κάνετε κατάληψη των σταθμών διοδίων ώστε να μην εισπράττουν χρήματα και να αφήνετε ελεύθερη την κίνηση των οχημάτων.

Με αυτό τον τρόπο θα είχατε στο πλευρό σας ολόκληρη την κοινωνία και θα μας πείθατε ότι ο αγώνας σας είναι να βρείτε το δίκιο σας και όχι να στρέψετε τον Ελληνικό λαό εναντίον της όποιας κυβέρνησης αυτή την στιγμή κυβερνά τον τόπο.

Δυστυχώς πολιτικά παιχνίδια παίζεται κύριοι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την σύγχυση και την διαφοροποίηση των αιτημάτων μεταξύ των εκπροσώπων των αγροτικών μπλόκων. Αλλάξτε τακτική, φέρτε την κοινωνία στο πλευρό σας πάψτε να ταλαιπωρείτε τον απλό Ελληνικό λαό ,γιατί εμείς μπορεί να μην έχουμε ογκώδη αγροτικά μηχανήματα να αποκλείουμε δρόμους, αλλά μπορούμε και εν όψει μάλιστα της οικονομικής κρίσης, να προτιμήσουμε τα εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα που είναι και φθηνότερα και τότε θα δούμε με ποιόν θα μπορείτε να παίξετε.         
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.